Chorchyp z novim videospotom v sodelovanju z Otom Pestnerjem


Chorchyp je združil moči z legendo slovenske popevke Oto Pestnerjem, s katerim sta se za novi singel odpravila v Kranjsko goro in v prelepi pokrajini posnela tudi novi navdihujoči videospot.

Denis Porčič – Chorchyp je prepoznaven predvsem kot glasbenik, profesionalni borec in trener borilnih veščin, navduševal pa je tudi s plesno eleganco v šovu Zvezde plešejo, kjer se je uvrstil v finale. V Kranjski gori je preživel tudi svoje otroštvo, nanjo pa ga veže veliko lepih spominov. “Za “Moj kr’j” sem hotel zajeti vse stvari, ki se ne tičejo samo kraja, ampak tudi ljudi v njem. Videl sem svojo mladost in vse, česar nisem imel, da bi lažje in bolje napredoval, ter kaj sem potreboval, da bi uspel. Točno to hočem sedaj dati mladim, vsem, ki hočejo nekaj doseči. Hočem jim dati podporo in odpreti poti, kjer jih lahko, za vse mlade talente, ki prihajajo za nami. Sporočiti pa tudi želim, da morajo mladi bolj spoštovati in upoštevati starejše. Mislim, da jim tega danes primanjkuje,” je o novem videospotu povedal Chorchyp. “Prav zato se mi je zdel Oto idealna oseba, z veliko izkušnjami, z legendarnim glasom in osebnostjo, da to vneseva med mlade. Nekaj svežega, mladostnega, ampak vseeno s starejšo energijo, ki vztraja in se od nje lahko učimo,” je še dodal glasbenik.

Oto Pestner je na svoji bogati in raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov, svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih, s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih, od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic Elvisa Presleya. “Bistveno je, da imaš za vsakega prostor, za mlade, ki morajo začenjati, se preizkušati, se kaliti, in za starejše. Kar je bilo nekoč dobro in cenjeno, je vredno ceniti tudi danes in temu torej dati prostor,” je o sodelovanju povedal Oto.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si