Christine Zadnikar z novim videospotom za skladbo Four

Glasbenica Christine Zadnikar je v Ljubljani predstavila nov videospot za skladbo Four. Za obiskovalce je pripravila tudi krajši koncert, na katerem je skupaj s priznano pianistko, Natašo Vester Trseglav, predstavila svoje avtorske skladbe.

Že pred 13 leti je skupina Leeloojamais prepoznala njen talent. Da punca obeta s stasom in glasom, je bilo uradno potrjeno 2007, ko so bili skupaj nominirani za Viktorja, da pa je perspektivna lahko tudi v tujini, pa so ugotovili tudi pri MTV-ju in jih nominirali za njihove glasbene nagrade. Čas je bil, da razpre svoja krila, zato je pred devetimi leti zakorakala na svojo samostojno pot. V tem času je izdala nekaj singlov, glasbenih coverjev in videospotov. Nekateri ji pravijo, da je slovenska Beyoncé, saj je edina Slovenka, ki jo je Beyoncéjina ekipa izbrala, da je odpela njene skladbe na uradnem afterpartyju v Zagrebu.
Christine je po odmevnem dogodku spoznala člana hrvaške skupine Connect, Juro in Burazsela, s katerima se je porodila ideja o skupnem sodelovanju. “Skladbo Four sem naredila kmalu po našem srečanju, ampak včasih je glasba tako kot vino, da dozori, je potreben čas,” pravi Christine in doda, da je skladba nastajala skoraj štiri leta. Tudi tokrat je tematika ljubezenska, vsebine za svoje skladbe črpa iz svojega življenja in izkušenj. Ostala je zvesta svojemu slogu in tudi tokrat besedilo napisala v angleščini, kateremu je dodala še hrvaščino, saj so vložki Jure in Burazsela v hrvaščini.
Snemanje je potekalo pod režijsko taktirko Perice Rai v zapuščenem skladišču v Velenju. V videospotu se prepletata dve zgodbi, ena govori o paru, ki mora, če želi, da ljubezen zmaga, premagati številne ovire, v drugi pa nastopa Christine kot angel. Maske predstavljajo ljudi, dogodke v življenju, ki se nam zgodijo, ki lahko negativno vplivajo na vezo. Paru na koncu uspe premagati vse ovire in ostaneta skupaj (zmaga ljubezen), medtem ko mora angel svojo ljubezen pustiti za sabo in iti naprej brez nje. “Včasih zato, da z ljubljeno osebo ostaneš skupaj, ni dovolj ljubezen, ampak moraš imeti tudi močan karakter in biti kos situacijam, ki zahtevajo predvsem trdnost in borbenost.” Poleg Christine sta glavna protagonista igralka in plesalka Gea Erjavec ter aktualni mister Cosmo Gregor Čeglaj. Kot statisti so v spotu nastopili tudi finalisti za mistra Slovenije Dino Šunjerga, Vid Bjedov Kobe, Aco Radič, Davor Gradič in Nik Žujo, ki so se ob vsem tem zelo zabavali.

Nad nastopom in novim videospotom so bili obiskovalci navdušeni. Med njimi je bilo poleg družine in prijateljev moč opaziti veliko njenih  podpornikov s sveta glasbe, mode in lepote.

Na predstavitev sta prišla tudi stilistka Maja Lazar in pevec Matjaž Kumelj.

 

Glasbenico Christine in pianistko Natašo Vester Terseglav ne druži le dolgoletno prijateljstvo, temveč tudi ljubezen do glasbe.

 

Režiser Perica Rai, Christine in glavna igralca v videospotu, igralka in plesalka Gea Erjavec ter mister Cosmo Gregor Čeglaj.

 

V videospotu so nastopili tudi letošnji finalisti za mistra Slovenije, ki so se odlično izkazali v vlogi statistov.

 

Modni: fotografinja Ana Gregorič in oblikovalka Teja Jeglič.

 

Na dogodek je prišel tudi aktualni mister Slovenije, Majk Peroša.

Foto: Luka Brataševec

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si