Chufy x Mango

Mango je predstavil novo ekskluzivno kolecijo oblikovane s strani Sofie Sanchez de Betak, Chufy x Mango. Sofia je modna urednica, svetovalka in oblikovalka modne firme “Chufy” in je z Mangom že večkrat sodelovala skozi leta, kot model v različnih kampanjah, leta 2019 pa je celo obiskala MET Gala prireditev v eni izmed Mangovih kreacij.

Kolekcija Chufy x Mango so navdihnili čuti, arome in slike različnih potovanj po Mediteranu. Ambasadorka znamke je ustvarila capsule kolekcijo šestih oblek narejeneih iz trajnostnih materialov, kot je organski bombaž in recikliran poliester. Za Chufy je kolekcija rezultat večletnega sodelovanja z družino Mango. “Po vseh teh letih našega sodelovanja tako dobro razumemo drug drugega in uživamo v reativnem procesu da se zdi naše sodelovanje popolnoma naravno in veselo!”

Osrednje zvezde nove kolekcije so boho potiski- rožice, paisley in geometrija. Silhuete so sproščene, z detajli kot so naborki, vrvi in različne teksture, ki se popolno prilegajo boho trendu in splošni kolekciji znamke Mango za mesec Maj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si