Citronka za popolno poletno osvežitev

Citronka, znana tudi kot čarobna zel, je bila priljubljena med čarovniki, ki so jo uporabljali v ljubezenskih napitkih. Velja za univerzalno zdravilo za vse bolezni – tudi ljubezenske tegobe.

Zaprite oči in se v mislih sprehodite po provansalski tržnici, po kateri se širi značilna iskriva aroma …  Prepustite se tej posebni limonasti dišavi, ki jo je L’OCCITANE ujel v svežih poletnih izdelkih, okrašenih z igrivo poslikavo, in poživite svoje čute. 

Odkrijte L’OCCITANOVE najbolj sveže kolekcije Klasična citronka,  Citronka s citrusi in Citronka z meto v poletni omejeni izdaji!

1. Eau de Toilette Verveine – Citronka, 100 ml

Med vsemi aromatičnimi zelišči, ki rastejo ob stezicah Provanse, vaše čute z limonsko svežino popolnoma poživi prav čarobna zel z imenom citronka. Ko so v času žetve košare polne pravkar obranih citronkinih listov, njena značilna citrusna aroma preplavi tržnice Provanse. L’OCCITANOVA kultna Eau de Toilette Verveine – Citronka, obogatena z izvlečkom iz odgovorno pridelane citronke iz Provanse, je iskriva dišava z univerzalno svežino.

2. Parfumski gel Verveine – Citronka, 10 ml

Vaša popolna poletna osvežitev! L’OCCITANOV Parfumski gel Verveine – Citronka, obogaten s citronko iz Provanse in mentolom, koži zagotavlja svež občutek ter jo nežno odišavi z iskrivo svežo dišavo. Zaradi priročne embalaže vas lahko spremlja vsepovsod za dišavne dotike kadarkoli čez dan.

3. Hladilni gel za prhanje Ledena Citronka, 250 ml

L’OCCITANOV Hladilni gel za prhanje Ledena Citronka, obogaten z mentolom in izvlečkom iz citronke iz Provanse, očisti kožo in jo nemudoma osveži. Za občutek hlajenja ga nanesite na suho kožo, nato ga spenite z nekaj vode in sperite.

4. Sorbet za telo Citronka, 150 ml

L’OCCITANOV Sorbet za telo Citronka, obogaten z izvlečkom iz citronke iz Provanse, se kar stopi na koži ter jo pomaga navlažiti in osvežiti. Po uporabi je koža nežno odišavljena s sijajno svežo dišavo. Za intenzivnejši občutek osvežitve izdelek hranite v hladilniku.

5. Meglica za telo Citronka, 100 ml

Vaša popolna poletna osvežitev! L’OCCITANOVA Meglica za telo Citronka je odlična za odišavljanje kože. V njeni formuli se koktajl eteričnih olj limonske trave, sivke in evkaliptusa prepleta z intenzivno, iskrivo svežino citronke in limonske trave. Meglica za telo s svežo in poživljajočo dišavo zagotavlja svež občutek na koži. Uživanje v poletnih dneh in večerih je zagotovljeno!

6. Eau de Toilette Verveine Agrumes – Citronka s citrusi, 100 ml

Ste za nekaj iskrivo sočnega? L’OCCITANOVA poletna dišava Eau de Toilette Verveine Agrumes – Citronka s citrusi, obogatena z odgovorno pridelano citronko iz Provanse ter eteričnimi olji limone, pomaranče in grenivke, poživi kožo ter jo odišavi z iskrivo sadno dišavo.

7. Piling-gel za prhanje Citronka s citrusi, 200 ml

L’OCCITANOV Piling-gel za prhanje Citronka s citrusi, obogaten z izvlečkom iz citronke iz Provanse, očisti kožo in naredi nežen piling. Kožo naredi svilnato gladko ter jo odišavi s poživljajočo dražestno dišavo citronke in citrusov.

8. Gel za telo Citronka s citrusi, 150 ml

Ste za nekaj iskrivo sočnega? L’OCCITANOV Gel za telo Citronka s citrusi, obogaten z izvlečkom iz citronke iz Provanse in mentolom, očara čute in osveži kožo. Presenetljiva tekstura, ki spominja na citrusno granito, kožo pomaga navlažiti in jo nežno odišavi s poživljajočo dražestno dišavo. Za intenzivnejši občutek osvežitve izdelek hranite v hladilniku!

9. Eau de Toilette Verveine Menthe – Citronka z meto, 100 ml

L’OCCITANE je združil dve kultni sveži sestavini in ustvaril intenzivno osvežilno poletno Eau de Toilette Verveine Menthe – Citronka z meto. Naj vas očara kombinacija poživljajočih citrusov in aromatične mete iz Provanse.

10. Piling-gel za prhanje Citronka z meto, 250 ml

L’OCCITANE je združil dve kultni sveži sestavini v intenzivno osvežilni poletni formuli Piling-gela za prhanje Citronka z meto, ki očisti kožo in naredi nežen piling. Po uporabi je koža nežno odišavljena s svežo aromatično dišavo. Vsebuje eterično olje mete in izvleček iz odgovorno pridelane citronke iz Provanse, primeren pa je za vsakodnevno uporabo.

11. Hladilni gel za telo Citronka z meto, 250 ml

Hladilni gel za telo Citronka z meto pomaga navlažiti kožo in jo intenzivno osveži. Po uporabi je koža nežno odišavljena s svežo aromatično dišavo. Vsebuje eterično olje mete in izvleček iz odgovorno pridelane citronke iz Provanse. Za intenzivnejši občutek osvežitve izdelek hranite v hladilniku.

 

Kolekcije so na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini od 4. julija 2022 naprej.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si