CLUSE z osmimi kolekcijami modnih ženskih zapestnih ur


Blagovna znamka CLUSE se ponaša z osmimi kolekcijami modnih ženskih zapestnih ur. Hišni oblikovalci pa ne počivajo in omenjenim kolekcijam samozavestno dodajajo igrive in simpatične kolekcije modnega nakita, ki jih z lahkoto kombiniramo in ustvarimo edinstven modni slog.

CLUSE nakit je preprost in eleganten. Popolnoma nova kolekcija je elegantno izdelana, igriva in minimalistična po naravi. V dizajnu je skrita živahna energija in subtilno gibanje.
Glamurozen samostojno in čudovit v kombinaciji z uro – pravzaprav kar #outfitgoals, kot bi povedale CLUSE influencerke, Lepa afna, Tjaša Kokalj Jerala, Sara Zavernik in Eva Ahačevčič Pakiž, ki vsak trenutek izkoristijo kot novo priložnost za zabavo z osebnim slogom.

CLUSE nakit je izdelan z natančnostjo in z močnim poudarkom na materialih. Kolekcija Idylle recimo prinaša neokrnjeno privlačnost naravnega belega kamna s svojo edinstveno marmorno patino v kombinaciji s srebrom.
Nakit je na voljo v zlati, srebrni in rose zlati barvi, najdete pa ga v prodajalnah Slowatch po Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri