CO2 Sound: poslušajte zvok dihanja vaše kože!

Spomladi in pred poletjem si vse ženske želimo mehko in sijočo kožo brez napak, saj prihajajo vroči dnevi, ko si želimo nositi čim manj ličil in pustiti koži da diha. Po dolgi zimi, še posebno takšni, ki smo jo večino časa preživeli doma, za kožo pa nismo posebej skrbeli, je zdaj pravi čas, da to spremenimo.

Zaradi hitrega tempa pa včasih resnično potrebujemo rešitev v 15 minutah – in ko jo najdemo, upravičeno postane del naše rutine. Zato so obrazne maske zasedle zelo pomembno mesto na seznamu najljubših ženskih ritualov. Ampak ali ne bi bilo idealno, če bi obrazne maske vsebovale “moč” ki jo imajo profesionalne terapije v klinikah? To je sedaj mogoče, saj so k nam prišle edinstvene maske CO2 Sound. To ni navadna obrazna maska, saj že ob nanosu občutite edinstveno reakcijo, ki kožo prekrvavi in segreje. Občutite vročino, migetanje in zvok ob sproščanju CO2 plina, koža po nanosu pa je fantastična! Gre za neinvazivno nego, ki izboljša presnovo kože s povečanjem koncentracije CO2 v koži brez uporabe igle.

CO2 terapija je čudežni plin, ki je bil razglašen za največji preboj v lepotni industriji od botoksa dalje in je zdaj na voljo v obliki obraznih mask za regeneracijo. Po vsem svetu je carboxy terapija hitro postaja znana kot vodilni način pomlajevanja kože. Gre za varno, neinvazivno klinično dokazano metodo za pomladitev in obnovo.

Carboxy terapija je profesionalna medicinska tehnika, ki so jo doslej izvajali le dermatologi in kozmetologi v svojih centrih. Z razvojem tehnologije pa smo prišli do točke, ko se lahko ta tehnika izvaja s pomočjo obraznih mask med gledanjem televizije ali počivanjem v udobnem naslonjaču. Pionirji na tem področju so razvili revolucionarni izdelek CO2 Sound masko, njena njegova edinstva vloga pa je v aktivaciji sinteze beljakovin, kar privede do večje elastičnosti kože, izboljšanju aknaste kože in ohranjanju vlage v tkivu.

CO2 Sound sprosti 10-krat več kisika kot atmosfera v koži in krvi

S starostjo kapilare postanejo mirujoče in zmanjšujejo dobavo kisika celicam, kar skupaj z okoljskimi obremenitvami in drugimi spremenljivkami zavira sposobnost celic, da se regenerirajo in pravilno delujejo. Do starosti 30 let se stopnja kisika v koži zmanjša za 25% in do starosti 40 let za kar 50%. Ko koža ne dobi dovolj kisika, postane bolj nagnjena k staranju, aknam, pordelosti, draženju in starostnim pegam. CO2 Sound je vaša najboljša rešitev za povečanje kisika v globjih plasteh kože, kar ima za posledico obnovitev celic. Masko se lahko uporablja 1x na teden – nanesete jo na čisto kožo in pustite delovati 15-20 minut.

Zdravniki trdijo da carboxy tretma zmanjša maščobne celice podbradka in učvrsti ter pomladi kožo

Ta izdelek so ocenili tudi dermatologi, ki ga redno uporabljajo v svojih klinikah, kot tudi doma. Za CO2 Sound je imela pohvalne besede tudi dr. Tea Brozicević, lastnica priznane Poliklinike Terme Rijeka, ki carboxy tehniko uporablja že vrsto let: »Koža že po prvi uporabi postane bistveno svetlejša, bolj sveža, gladka in polna. Je izjemno učinkovita metoda pri izboljšanju aken, modric in oteklin.«

CO2 Sound je namenjen prav vsem, saj ne vsebuje kemičnih sestavin ali konzervansov. Je 100% hipoalergen in dermatološko testiran. Poleg tega, da bo obraz nahranil in mu dal vidno mlajši videz, bo pomagal tudi pri zaščiti pred mrazom, soncem, prostimi radikali, UV sevanjem in drugimi škodljivimi učinki – vsemi dejavniki, ki pospešujejo staranje kože.

Še več o izdelku pa preberite na spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si