COCO MADEMOISELLE Collection Été

COCO MADEMOISELLE se je spremenila v poletno razpoloženje. Posebej zasnovana za poletne dni, poletna kolekcija COCOMADEMOISELLE Collection Été razodeva bolj svežo in sadno plat dišave z dvema novima kreacijama v omejeni izdaji, obe v prikladnem 100 ml prenosnem formatu, idealnim za potovanja: COCO MADEMOISELLE L’Eau, formula, ki je lahka, kot dišavna meglica in COCO MADEMOISELLE Le Gel, gel za prhanje za telo in lase. Poletna izvedba, ki bo ljubiteljicam omogočila, da drznost vonja uživajo v njenih svežih in cvetličnih notah v izobilju.

«Želel sem poudariti poletno plat COCO MADEMOISELLE: orientalno-sadna dišavna sled, polna čutnosti in svežine, ki traja.», naglasi Olivier Polge, kreator dišave Hiše CHANEL.

COCO MADEMOISELLE L’Eau je lahkotna in izdatna dišavna meglica, ki jo lahko izdatno nanašamo po telesu in laseh, jih nežno odišavimo z eno samo čutno gesto. Ta zračna in sijoča sled je prav tako prisotna v gelu za prhanje in COCO MADEMOISELLE Le Gel, 2-v-1 nepogrešljivi proizvod za pos incačnju v vročih dneh, ki se lahko uporablja tako za teko kot za lase. Njegova tekstura nežno po koži zdrsi, kot rahel dotik, medtem, ko njegova žlahtna pena kožo in lase ovije v voljno dišavno tančico.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si