Čokoladna pica za bogove


To je prva sladka pica, ki ste jo kadarkoli pokusili! Gre za povsem novi doživljaj pice! Naribana mlečna čokolada, kapljice temne čokolade in koščki bele čokolade – to je nadev, kot ga na tankem in hrustljavem testu Ristorante pice še ni bilo. Okusi treh čokolad, mlečne, črne in bele, se pomešajo v čudovito simfonijo, ki ne pustijo nikogar ravnodušnega. Sladka novost podjetja Dr. Oetker je navdušila številne Evropejce, zdaj je prišla tudi k nam v Slovenijo.

Pri Dr. Oetkerju, kjer imajo v svoji ponudbi veliko sladkih izdelkov, prav tako pa tudi slane izdelke, so razmišljali, kako bi lahko združili dve najbolj priljubljeni jedi na svetu. Prišli so na idejo čokoladne pice, ki je uspela bolj, kot so si sami zamislili. Čokoladna pica je namreč pravi hit!
Čokoladna pica je na prodaj zamrznjena. Narejena je iz treh čudovitih vrst čokolad – nadev vsebuje naribano mlečno čokolado, koščke bele čokolade in kapljicami črne čokolade. Ko je čokoladna pica pečena, vse tri vrste čokolade ustvarijo čudovit okus, testo pa je hrustljavo. Pravi, čudovit posladek.
“Čokoladna pica je idealna za nenačrtovano hišno zabavo, otroški rojstni dan ali ko nam “pade cuker”. Zaradi hitre in enostavne priprave, neustavljivo dobrega testa in priljubljenega okusa čokolade bo to zagotovo slaščica, ki ne bo manjkala v nobenem zamrzovalniku. Čokoladno pico vzamemo iz zamrzovalnika, damo na mrežico v pečico, vklopimo pečico na 200 stopinj Celzija in pečemo 9–11 minut, odvisno od vaše pečice. Pica je torej takoj pripravljena in je tako kot naročena za sladkanje. To je velika inovacija na področju ponudbe pice, lahko bi rekli prava revolucija,” je povedala Martina Radulović iz Dr. Oetkerja.

Čokolada ima bogato zgodovino, uživali so jo že Azteki in Maji, za njih je bila čokolada vir zdravja, moči in modrosti. Sodobne raziskave jim potrjujejo. Čokolada vsebuje številne vitamine in minerale, odpravlja utrujenost, nas potolaži in pospeši delovanje možganov. Predvsem pa je odličnega okusa! Že od sredine 19. stoletja, ko so izumili čokoladne tablice, je čokolada ena izmed najbolj priljubljenih jedi na svetu.
Zdaj jo lahko uživate v novi podobi!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si