Cold Brew: Idealna kavna rešitev za vroče poletne dni

Novi kavni užitki, ki nas ohladijo

 

 

Cold Brew je nov kavni napitek iz 100% Arabice, ki nastaja s pomočjo hladne ekstrakcije. Cold Brew je v tujini že doživel izjemen uspeh, končno pa se lahko z njim ohladite tudi v izbranih lokalih pri nas.

 

Barcaffè strokovnjaki so za vas ustvarili najboljši recept za vroče poletne dni. Cold Brew je hladni napitek, ki nastane tako, da najboljšo 100% Arabico, ki ima blag čokoladen okus, za 12 do 24 ur namakamo v hladni vodi. Taka hladna ekstrakcija iz kavnih zrn izloči vse najboljše, kar ponuja kava. Hkrati je napitek sladkega okusa in je prijazen želodcu. Cold Brew poleg prefinjenega okusa ponuja tudi idealno osvežitev za vroče poletne dni, saj napitek postrežemo hladen.

Cold Brew, to novo hladno kavo, lahko že to poletje v svoji priljubljeni kavarni dopolnite z okusom po svoji izbiri ali se z njim osvežite celo v obliki koktejla. Poseben namig za vse vegane – Cold Brew odlično dopolnjuje tudi mandljevo mleko.

Barcaffè je kot vodilna regionalna blagovna znamka in pionir v segmentu Cold Brew kave eden izmed prvih, ki je ponudil to novost, ki je v svetu kave sicer že globalni hit.

 

Letošnje poletje je naša izbira prav čokoladni Cold Brew z mandljevim mlekom, pa vaša?

 

 

Poglejte katera je vam najbližja lokacija, kjer lahko poskusite svoj okus:

https://www.barcaffe.si/datastore/filestore/10/BAR_Cold_Brew_A4_SLO_2.pdf

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si