Comma za vsak dan in za posebne priložnosti


V ženski omari oblek nikoli ni preveč. Vsaka ženska glede na izbrani stil oblačenja razvije svoj občutek za estetiko in stil. Tudi kadar ne sledite vsem zadnjim modnim trendom, si večinoma izbirate takšne kose oblačil, ki jih med seboj zlahka kombinirate. Izberite udobna oblačila, s katerimi boste poudarili svoje čare in se boste v njih počutili sproščeno in samozavestno.

Prav sedaj, ko je čas zabav, porok in drugih posebnih priložnosti, v trgovinah Comma lahko izbirate med široko izbiro oblek različnih krojev, barv in vzorcev. Za bolj sproščen, dnevni videz obleko kombinirajte s tanko jopico, usnjeno ali jeans jakno, za posebne priložnosti pa z bolerom ali suknjičem, ki bo poskrbel za bolj eleganten videz.
Ženske, ki raje nosite kostime, lahko izbirate med različnimi modeli, barvami in vzorci. Ker je to sezono dovoljeno prav vse, jih lahko kombinirate z tudi z različnimi vzorci, kot sta na primer karo in pike.
Obvezna barva majske kolekcije je barva ciklame v kombinaciji z belo ter tropski vzorec z izrazito zeleno barvo. Linije so čiste, dodani so tudi diskretni detajli, ki so značilni za znamko Comma.

119,99 €

 

59,99 €

 

79,99 €

 

49,99 €

 

159,99 €

 

89,99 €

 

119,99 €

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si