Copati adidas NMD navdušujejo v sveži spomladanski preobleki

adidas Originals predstavlja pomladno-poletno kolekcijo udarnih copat NMD, ki so se v preteklem letu zavihteli med najbolj zaželene artikle po vseh svetovnih modnih prestolnicah. Novi modeli s seboj prinašajo sporočilo, da originalnost nima meja ter hkrati pozivajo drzne raziskovalce, naj s kreativnim instinktom preobražajo preteklost, ustvarjajo prihodnost in navdihujejo svoj lastni stil. Nove modele zaznamuje vpadljiva silhueta in futuristično oblikovanje, ki presega tako generacijske razlike kot tudi dimenzije časa. Progresiven, a hkrati domač dizajn odpira novo poglavje za ljubitelje copat z znamenitimi tremi črtami. Z mešanico prvinske dediščine in napredne tehnologije je adidasov DNK tokrat preoblikovan v razburljivo novo obliko, ki z revolucionarnima tehnologijama BOOST™ in Primeknit obljublja še udobnejše in lahkotnejše urbane podvige! Copati so tako tehnično povsem izpopolnjeni za aktivno preživljanje prostega časa v mestni džungli!

Od minimalistične popolnosti do razigrane magente

Največ modne pozornosti sta v novi kolekciji osvojila moška modela NMD_R1_PK in NMD_R1, izdelana iz volni podobnega materiala. Prvi osvaja v črnem odtenku z belim podplatom in rdeče-modrimi poudarki, medtem ko drugi v svetlo sivi različici z belimi in sivimi elementi prinaša popolno izbiro za minimalistične pomladanske kombinacije.

Za modne raziskovalke pa je adidas Originals ustvaril model NMD_R1_W_PK. Ta zapeljuje z navdušujočo kombinacijo črno-sive, bele in živahne magente ter je kot nalašč za igrive in nasmejane trenutke v mestu.  Copati NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si