Čudežna cvetlica v kozmetiki obstaja in vaša koža jo potrebuje

Narava je že pred 200.000 leti ustvarila

naravno alternativo sintetičnemu retinolu: genialno cvetlico immortelle.

 

 

Na podlagi šestletnih raziskav in z okolju prijaznim postopkom ekstrakcije je L’OCCITANE-u uspelo izolirati prej neznani superizvleček iz immortelle, večne cvetlice s Korzike, s katerim je obogatil formule legendarne pomlajevalne kolekcije Božanska immortelle. Izvleček, ki je enako učinkovit kot retinol, vendar nežnejši do kože, izboljša volumen kože in jo zgladi.

 

Zakaj bi izbrali sintetične sestavine, ko pa narava veliko bolje opravi svoje delo?

Mladostnost vaše kože, podkrepljena z iznajdljivostjo narave.

 

 

Spoznajte se z Božansko immortelle

Božanska esenca za obraz, obogatena z izvlečki iz immortelle in poživljajočim mineralnim kompleksom, predstavlja prvi korak v pomlajevalnem ritualu z Božansko immortelle. Kožo pomaga navlažiti, poživiti in optimalno pripraviti za delovanje negovalnih izdelkov, ki še sledijo. Nekoliko gelasta sveža tekstura se hitro vpije v zgornje plasti kože, na njej pa pusti tanko zaščitno tančico, ki traja ves dan.

Božanski serum za obraz, obogaten s superizvlečkom iz immortelle, naravno pridobljeno alternativo retinolu, ima koncentrirano formulo, ki pomaga delovati proti vidnim znakom staranja ter razkrije naravno mladosten videz kože. Lahka emulzija kožo ovije s subtilno aromatično tančico, ki v misli pričara toplo korziško makijo.

Večnamensko Božansko olje mladosti za obraz, obogateno s superizvlečkom iz immortelle, naravno pridobljeno alternativo retinolu, pomaga delovati proti vidnim znakom staranja ter intenzivno nahraniti kožo. Že ena sama kapljica olja polepša kožo in jo ovije s subtilno aromatično tančico, ki v misli pričara toplo korziško makijo.

 

 

Božanska krema za obraz, ki velja za legendarno pomlajevalno kremo je obogatena s superizvlečkom iz immortelle, naravno pridobljeno alternativo retinolu, pomaga delovati proti vidnim znakom staranja ter ohrani mladosten videz kože. Njena kot kašmir nežna tekstura kožo ovije s subtilno aromatično tančico, ki v misli pričara toplo korziško makijo.

Božanski balzam za kožo okrog oči, obogaten s karitejevim maslom in superizvlečkom iz immortelle, se nežno vpije ter pomaga nahraniti kožo okrog oči in delovati proti vidnim znakom staranja.

 

Privoščite koži počitek, kot si ga zasluži

L’OCCITANE predstavlja nov korak v dinamični negi za mladosten videz – Žlahtno nočno masko za obraz, ki je obogatena z edinstvenim kompleksom immortelle. Kožo obnovi in zaščiti pred učinki prekomerne izpostavljenosti modri svetlobi. Maska z nežno teksturo, ki se vrne v prvotno obliko, potem ko je nekaj vzamete iz lončka, vsako noč pomaga popravljati vidne učinke prekomerne izpostavljenosti modri svetlobi.

 

PRODAJNA MESTA L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Aleja, Supernova Mercator Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi

KRANJ: Qlandia ● BLED: Cesta svobode 10 ● MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11

CELJE: Citycenter ● NOVO MESTO: Qlandia ● KOPER: Čevljarska ulica 35, Planet Koper

PORTOROŽ: Obala 14 b ● NOVA GORICA: Qlandia

Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si