Čudežne kapljice, ki jih vaša koža potrebuje

Počutite se dobro v občutljivi koži s pomočjo učinkovitih kapljic, ki kožo okrepijo in jo zaščitijo pred alergijami 

Znamka La Roche Posay je strokovnjak za občutljivo kožo in kožo, ki je nagnjena k alergijam. Z novim izdelkom Toleriane  Ultra Dermallergo serum in edinstveno inovativno formulo se posvečamo negi občutljive kože, ki je v tem času pogosto na udaru alergij in potrebuje posebno nego.

 

 

Ali ste vedeli, da ima danes vsak tretji človek alergijo in da Svetovna zdravstvena organizacija napoveduje, da bo imela do leta 2050 določeno vrsto alergije vsaka druga oseba? Obstaja pet vrst alergij: kožne in respiratorne alergije ter alergije na hrano, zdravila in pike insektov. Najpogostejši povzročitelj alergije je hrana (39 %), medtem ko okolje izzove alergijo v 17 % primerov.

 

 Serum Toleriane Dermallergo: dnevni odmerek moči za občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k alergijam

Ker si strokovnjaki iz La Roche-Posayja želijo, da bi se ljudje z občutljivo kožo počutili dobro, je linija Toleriane Ultra obogatena z izdelkom Toleriana Ultra Dermallergo, dnevnim vlažilnim serumom, namenjenim tistim, ki imajo zelo občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k alergijam.

 

Toleriane Ultra Dermallergo serum

 

Poleg pomiritve razdražene kože ta edinstven serum pomaga pri obnovi kožne pregrade in deluje preventivno, saj zmanjša tveganje poškodb, ki jih povzroči alergija. Za to je zaslužna inovativna kombinacija treh aktivnih sestavin – nevrosensina, osmolita in termalne vode La Roche-Posay. Njihovo delovanje je večkratno. Nevrosensin kožo pomirja. Osmolit, aminokislina, pridobljena z ekstrakcijo iz rdeče pese, je zadolžena za zaščito kože pred zunanjimi vplivi (kot sta dehidracija in oksidacija), medtem ko hkrati krepi kožno pregrado in tako prepreči izgubo vode skozi kožo. Zahvaljujoč edinstvenim mineralom termalna voda La Roche-Posay kožo pomiri in zmanjša njeno razdraženost.

 

Z redno uporabo seruma Toleriane Ultra Dermallergo občutljivi koži zagotovite dnevni odmerek moči v boju proti alergijskim reakcijam in 48-urno navlaženost. Osvežujoča tekstura tega izdelka z 0 % alkohola in 0 % parfuma se enostavno nanese in deluje pomirjujoče na kožo.

 

Prav zato so vsi izdelki iz linije La Roche-Posay Toleriane zaradi zmanjšanja tveganja za alergije in zagotavljanja dolgotrajnega prijetnega občutka ustvarjeni s kar najmanj sestavinami. Dodatne informacije o njih najdete na spletni strani La Roche-Posay.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si