Čudežni svet čarobnih daril

Tako kot so za setev, rast, cvetenje in žetev potrebni 4 letni časi, je tudi za razkrivanje čudes narave in ustvarjanje čarobnih daril potrebno leto dni skrbnih priprav. L’OCCITANE v prazničnem času ponosno razkriva čudesa narave, ujeta v mikavne darilne škatle, ki vsakomur narišejo širok nasmeh na usta. Ko se odločite za darilo iz L’OCCITANA, osrečite dvakrat – osrečite sebi ljubo osebo, obenem pa tudi naravo, saj so vsi izdelki in darilna embalaža ustvarjeni z vsem spoštovanjem do okolja.

Gojimo dobre spremembe

Narava je vir našega navdiha, naših zakladov, našega čudežnega sveta. Če bomo skrbeli zanjo, bo tudi ona skrbela za nas. Zavedati se moramo, da našemu naravnemu svetu pretijo izredne razmere in da se moramo zanj boriti skupaj. Zato moramo gojiti dobre spremembe. Že od samega začetka tiho, spoštljivo in skrbno sodelujemo z naravo. Zdaj pa je čas, da se zanjo glasno borimo. Da ne bomo le vzdrževali obdelovalnih površin, temveč tudi obnavljali ekosisteme. Da ne bomo le vzgajali rastlin, temveč gojili tudi dobre spremembe. S poezijo in natančnostjo. Potrpežljivostjo in spontanostjo. Tradicijo in inovacijo. Za vedno moramo spremeniti potek zgodbe o naravi. Zato pozivamo vse gojitelje dobrih sprememb – vse in vsakogar, ki se globoko v sebi zavedajo, da so del tega čudežnega sveta in da morajo tudi sami pozitivno prispevati k spremembam. Zgodba o naravi je zgodba o nas.

L’OCCITANE ustvarja občutenja

L’OCCITANE pri kreaciji dišav in negovalnih izdelkov vodi narava. Njihove nepričakovane dišavne sinergije vnašajo poezijo v življenje. Iz roda v rod prenašajo znanje in ustvarjajo izdelke, ki razvajajo čutila in prebujajo čustva. Ustvarjajo spomine, ki so kot drobne zgodbe in vas lahko popeljejo, kamorkoli si želite … Darila iz L’OCCITANA, ki jih podarite sebi ali svojim najdražjim, pa očarajo in ostanejo v spominu. L’OCCITANE dišavni izdelki ustvarjajo občutenja.

Ponudbo darilnih kompletov L’OCCITANE po prazničnih cenah si lahko ogledate na povezavi

*Akcija poteka v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si do konca zaloge ali najkasneje do 31. decembra 2022.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si