Čustva, barve in aroma Provanse v novi liniji L’OCCITANE

Kolekcija Terre de Lumiere-IMGL’OCCITANE obožuje Provanso. Neprestano jo spremlja in v njej išče navdih. Tokrat ga je navdihnila zlata svetloba, ki objame pokrajino v tistem posebnem delu dneva, ko se sonce prebudi ali še preden zatone in mesto prepusti luni. Iz zlate svetlobe se je rodila L’OCCITANOVA prva nepozabna gurmansko-aromatična dišava TERRE DE LUMIÈRE, ki v sebi nosi sijajno esenco tega zlatega trenutka. Ta dišava, ki jo spremljajo negovalni izdelki za telo, je drugačna od drugih L’OCCITANOVIH kreacij. To je prva dišava, v kateri je namesto sestavine v ospredju čustvo.  Dišava je večdimenzionalna kreacija treh parfumskih mojstric: v njenem srcu se skriva osrednji dišavni akord, ki ga spremlja množica prepletajočih se not iz prvega vtisa in srca dišave. To je ena L’OCCITANOVIH najbolj kompleksnih, sofisticiranih dišav, ki se zdi kot zaklad sončne svetlobe in radosti. V njej so ujeta čustva, barve in arome Provanse.

Dišavni svet TERRE DE LUMIÈRE, ki predstavlja popolno esenco Provanse, bo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si na voljo od 1. aprila 2017, v njem pa boste našli pet izdelkov:

Eau de Parfum Terre de Lumiere 50 ml 02

Eau de Parfum Terre de Lumière, 50 ml in 90 ml: Ko nastopi tisti posebni del dneva, osupljiva svetloba obsije nebo nad Provanso in za bežen trenutek počasti zemljo z milino. Nastopila je zlata ura. Ko se ta svetloba prelevi v dišavo, razkrije nepričakovano sinergijo očarljivih gurmanskih in svežih aromatičnih not – rojena je Terre de Lumière. Eau de Parfum Terre de Lumière, L’Occitanova prva gurmansko-aromatična dišava, vas ovije z dišavno tančico kontrastov. Njena dišavna sled je mehka in aromatična, polna čutnih in kontrastnih not. Ta večdimenzionalna kreacija je nepričakovano srečanje aromatične svežine in toplih gurmanskih not. Najprej zapleše iskriva bergamotka, nato pa prepusti oder edinstvenemu intenzivnemu akordu sivkinega medu. Pridružita se mu dve gurmanski noti: čebelji vosek in čutna osnova iz belih cvetlic in belega maska. Očarljiva mehkoba dišave Terre de Lumière vas bo spremljala ves dan …

Nezni gel za prhanje Terre de Lumiere 250 ml

Nežni gel za prhanje Terre de Lumière, 250 ml: Prepustite se trenutkom gurmansko-aromatičnega užitka z L’OCCITANOVIM Nežnim gelom za prhanje Terre de Lumière! Očarljivi gel, obogaten s sivkinim medom iz Provanse, nežno očisti kožo ter poskrbi za trenutke dobrega počutja in popolne vedrine. Njegova lahkotna svilnata tekstura odišavi telo s prefinjenimi aromatičnimi, svežimi in čutnimi notami, s katerimi se ponaša kontrastna dišava Terre de Lumière.

Lepotilno mleko za telo Terre de Lumiere 250 ml

Lepotilno mleko za telo Terre de Lumière, 250 ml: Prepustite se trenutkom gurmansko-aromatičnega užitka z L’OCCITANOVIM Lepotilnim mlekom za telo Terre de Lumière! Subtilno svetlikajoče se mleko za telo, obogateno s sivkinim medom iz Provanse, navlaži kožo ter poskrbi za trenutke dobrega počutja in popolne vedrine. Njegova lahkotna svilnata tekstura odišavi telo s prefinjenimi aromatičnimi, svežimi in čutnimi notami, s katerimi se ponaša kontrastna dišava Terre de Lumière.

Sijoci balzam Terre de Lumiere 30 ml

Sijoči balzam Terre de Lumière, 30 ml: Očarljivi balzam za roke in telo, Sijoči balzam Terre de Lumière, obogaten s sivkinim medom iz Provanse, navlaži in zmehča kožo ter poskrbi za posebno senzorično doživetje z edinstveno gurmansko-aromatično dišavo Terre de Lumière.

Parfumsko milo Terre de Lumiere 75 g

Parfumsko milo Terre de Lumière, 75 g: L’OCCITANOVO Parfumsko milo Terre de Lumière, obogateno s sivkinim medom iz Provanse, nežno očisti ter odišavi roke in telo s prefinjenimi aromatičnimi, svežimi in čutnimi notami, s katerimi se ponaša kontrastna dišava Terre de Lumière.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si