Cvetlična dišava primerna za vroče poletje

Kolekcija Prodigieux® Floral

Parfum & Dišeči gel za tuširanje

 

Že dve leti je minilo odkar nas je Huile Prodigieuse® Florale navdušil s svežim cvetličnim vonjem in privlačnim sijajem. Letos iz Laboratorija NUXE prihajata dva nova izdelka, ki ju prav tako krasi poznana dišava cvetoče magnolije, mošusa in citrusov. Obljubljata takojšen učinek “Happy in Pink”: Prodigieux® Floral parfum in dišeči gel za tuširanje.

 

Cvetlična ljubezenska afera

V steklenički nove parfumske vode je ujeta poznana dišava suhega olja Huile Prodigieuse® Florale. Njena nagajiva harmonija nas ovije v rožnati oblak optimizma, skrbi pa pušča daleč za seboj.

 

»Za to novo olfaktorno kompozicijo sem nežnemu vonju Huile Prodigieuse® Florale dodala nekaj še bolj osvežilnih tonov. Zgornje citrusne note grenivke se mešajo z limono in kalabrijsko bergamotko. Srce dišave pa se skriva v šopku cvetočih magnolij in cvetov pomarančevca: pravi cvetlični ognjemet. Temeljne note razkošnega belega mošusa pa ustvarijo čutno harmonijo s kožo.« Irène Farmachidi, Technicoflo

 

 

Kolekcija Prodigieux® Floral

3 koraki, ki vas zasvojijo

3 poživljajoči trenutki sreče, v katerih lahko uživate vsak dan

 

Suho olje Huile Prodigieuse® Florale

Ikonični koktajl s sedmimi dragocenimi 100% rastlinskimi olji v enem koraku hrani, neguje in olepša obraz, telo in lase. Njegova edinstvena tekstura suhega olja pa na koži pusti čudovit sijaj.

 

 Prodigieux® Floral Dišeči gel za tuširanje

S kremasto teksturo in fino peno z nežnim cvetličnim vonjem vsakodnevno tuširanje spremeni v resnično “pink” doživetje, polno radostnih užitkov. Njegova čistilna osnova rastlinskega izvora iz kokosa in pšenice skupaj z oljem sladkega mandlja in rastlinskim glicerinom poskrbi za nežno čiščenje, kožo pa pušča mehko in prožno.

 

Prodigieux® Floral Parfumska voda

Radostne note cvetoče magnolije, grenivke in mošusa poživijo vse naše čute in dvignejo razpoloženje. Od pastelno rožnate do sladkasto roza, barvni odtenki na steklenički postajajo vse bolj intenzivni, tako kot naraščajoče zadovoljstvo, ki prinaša sijaj na naš obraz.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si