Dan odprtih vrat v lepotnem salonu medinmleko

Ujeti v čarovnijo so bili praznični dnevi v ljubljanski Situli, kjer je lepotni salon medinmleko še pred uradno otvoritvijo priredil dan odprtih vrat svoje že druge poslovalnice.

medinmleko1

Ustvarjalnim rokam kreativnega tima so se prepustili številni znani obrazi. Z urejenimi nohti, brezhibnim ličenjem oziroma čudovitimi frizurami so poudarili lepoto obiskovalcev, ki so se ujeli v trenutke razvajanja.  V prostorih novega salona so se mudili Ana Klašnja, Anja Cajhen, Azra Selimanovič, Eva Ahačevčič, Maja Martina Merljak, Sanja Mlinar in Rok Golob.

medinmleko2

Lastnica in vodja lepotnega salona  medinmleko Saša Kersnik nam je ob dnevu odprtih vrat zaupala nekaj svojih občutkov: “Včasih se res počutim kot dobra vila, ki uresničuje sanje ter z dobrimi deli “spreminja življenja”. Danes je absolutno eden izmed takšnih dni in vesela sem, da ga lahko delim s simpatičnimi gosti. Ob tej priložnosti pa z veseljem širim še eno odlično novico – čeprav se veseli december počasi poslavlja, čarobni  trenutki z njegovim odhodom ne bodo zbledeli. Z ekipo lepotnega salona medinmleko se bomo namreč v prihajajočem letu trudili vsak sleherni dan obarvati s čarobnimi trenutki, ki bodo očarali naše stranke.”

medinmleko3

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si