David Beckham in Kevin Hart za H&M

Za novo  kampanjo modne hiše H&M se je David Beckham povezal z igralcem in komikom Kevinom Hartom, da bi Beckhamov svet predstavil na humorističen način. V kampanji za novo kolekcijo Ključni sodobni kosi po izboru Davida Beckhama za jesen 2015 igra Hart igralca, ki se metodično pripravlja na prevzem Beckhamove vloge. Videoposnetek bo prvič predstavljen na spletni strani hm.com 28. septembra, v kinematografih in na televiziji pa 30. septembra skupaj s tiskano kampanjo in kampanjo na velikih oglasnih panojih.
Beckham_Hart_2

„Kevin Hart je eden najbolj smešnih in najpametnejših ljudi sploh. Za svoje kampanje H&M zelo rad počnem nepričakovane stvari in ne verjamem, da si je kdo predstavljal, da se bom lotil komedije. Upam, da bodo vsi uživali toliko, kot sem jaz, ko sem jo ustvarjal,“ je povedal Beckham.
Beckham_1

„Norčevati se iz svetovne ikone, kot je David Beckham, so sanje vsakega komika. Modo obožujem prav tako kot šport in zato sem tako navdušen nad tem, da bom imel glavno vlogo v Davidovi novi H&M-ovi kampanji,“ pa je še dodal Hart.
Beckham_Hart_1

Letos predstavlja H&M kot del dolgoročnega sodelovanja z Davidom kolekcijo Ključni sodobni kosi po izboru Davida Beckhama. Kolekcija za jesen 2015 predstavlja izbor ključnih kosov garderobe, ki jih moški potrebuje vsako sezono, in bo od začetka oktobra na voljo v vseh prodajalnah H&M, ki prodajajo moška oblačila.

 

 

Foto: H&M

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si