David Beckham: „Nimate pravice, da me kritizirate kot starša”

Day Nine: The Championships - Wimbledon 2015

Foto: Getty

David Beckham se, tako kot drugi slavni, sicer redko odzove na poročanje medijev, tokrat pa ga je članek, ki ga je objavil Mail Online, očitno tako razburil, da se je odločil udariti nazaj …

Članek, ki ga je objavil omenjen medij namreč namiguje, da ni normalno, da njegova hči Harper pri štirih letih še vedno uporablja dudo ter da strokovnjaki svarijo, da se bo zaradi tega v prihodnosti morda spopadala z govornimi težavami ali pa bo imela probleme z zobmi.

David je na Instagramu podal odgovor in glede na to, da je pod njegovo objavo že po 16 urah več kot pol milijona všečkov, se njegovi oboževalci očitno strinjajo z bivšim nogometašem.

David je na svojem profilu zapisal: „Zakaj ljudje mislijo, da imajo pravico kritizirati nekoga kot starša brez kakršnih koli dejstev. Vsi, ki imajo otroke, vedo, da ko se le-ti ne počutijo dobro ozrioma imajo vročino, narediš, kar jim v tistem trenutku najbolj ustreza in večino časa je to duda, zato vsi, ki kritizirate, dvakrat premislite o tem, kaj govorite o otrocih drugih, ker pravzaprav nimate nobene pravice, da me kritizirate kot starša.“

 

Screenshot_2015-08-11-10-35-12

Foto: Instagram

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri