Dean Street Townhouse hotel

Dean Street Townhouse se nahaja v dvojčku meščanskih hiš, ki sta bili nekoč domovanje ljubice kralja Charlesa drugega, danes pa veljata za eno najpopularnejših mest v britanski prestolnici. Hotel se nahaja v priljubljeni soseski Soho, ki je odlično izhodišče za raziskovanje mesta, peš se namreč lahko odpravimo vse do Oxford ulice, Trafalgar Square-a ali priljubljenega dela Covent Garden.

Hotel je del verige Soho house in tako seveda odraža duh in karakter priljubljene prestižne hotelske verige- žametni naslanjači in zavese, paisley vzorčaste tkanine, retro radio, stoječa banja in voziček s pijačo je tako le nekaj elementov, ki ne smejo manjkati v Soho domovanju. Dean Street Townhouse ponuja 39 sob različnih velikosti med katerimi niti ena ni enaka drugi in kjer detajli zares pridejo do izraza. Na prvi pogled so morda res opremljene v izjemno retro slogu, a vse sobe v sebi skrivajo popolno (digitalno) opremo ter vrhunsko kozmetiko Cowshed, za prav posebno razvajanje.

Restavracija, imenovana Dining Room (slo. “jedilnica”) seveda nadaljuje tipičen gregorijanski stil, na meniju pa se nahaja bogata in polna britanska kulinarika, z različnimi specialitetami Seveda si v hotelu lahko privoščite popoldanski čaj, z odličnimi sendviči in retro slaščicami. Hotelskim gostom je brezplačno na voljo tudi bližnji fitnes center, je pa hotel vsekakor bolj primeren za počitnice v dvoje, kot pa družinska popotovanja.

Dean Street Townhouse, 69-71 Dean Street, London W1D 3SE
+44 020 7434 1775
deanstreettownhouse.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si