Deborah Milano: popolna paleta senčil za zadimljen videz

model primo pianoLepotne navdušenke, pozor! Kozmetična hiša Deborah Milano predstavlja popolno paleto senčil za poseben videz zadimljenih oči!

Ženske rade ustvarijo svoj oseben ‘smokey look’ v trendovskih odtenkih sezone, zato so se pri Deborah Milano odločili za nov koncept, ki ga ponujajo nove, brezhibne in popolne palete senčil s 5 odtenki Perfect Smokey Eye Palette.
Edina paleta s povsem ujemajočimi se odtenki barv v nadvse stilsko oblikovani embalaži. Naslednice super uspešnih Eye Design Quad, toda še boljše, še lepše in še uporabnejše!

Do rezultata umetnikov ličenja v samo 5 enostavnih korakih, ki jih bo osvojila prav vsaka ženska. Visoko pigmentirane barve delujejo sijoče, dramatično in opazno.Visoko pigmentirani prašek pa je izjemno mazljiv, zato je poigravanje z barvami otročje lahko, končen rezultat pa še kako viden.

Formula
Senčila so obogatena z magnezijevim karbonatom, tudi zato ob nanašanju senčila drsijo z neverjetno lahkostjo. Prekrivnost je lahko lahka ali intenzivna, odvisno od želenega rezultata. Senčila se ne kopičijo v grudicah (vsebujejo posebne praške v lahkih molekulah) in so nadvse mazljiva.
Oftamološko testirano.

Pakiranje
Delo slavnega italijanskega oblikovalca Maria Trimarchija. Perfect Smokey Eye Palette je na voljo v vitki in priročni embalaži.

Na zadnji strani so tudi odlična navodila, kako pravilno uporabljati vseh 5 odtenkov:
STEP 1. OSNOVNA BARVA
STEP 2. DEFINICIJA
STEP 3. BARVA
STEP 4. PERSONALIZACIJA
STEP 5. OSVETLITEV

6 odtenkov
Perfect Smokey Eye Palette je na voljo v 6 harmonijah barv. Od tistih ‘must have’ črnih in modrih odtenkov do najbolj trendovskih barv sezone …
01 Bronze

Penta_Bronze
02 Rose

Penta_Rose
03 Black Smokey

Penta_Black
04 Violet Smokey

Penta_Violet
06 Soft Smokey

Penta_SoftSmokey
08 Blue

Penta_Blue

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si