Deborah Milano v sodelovanju s Keithom Haringom

 


Že od nastanka znamke, ki sega v leto 1962, se Deborah Milano ponaša z vrhunsko kakovostjo svojih ličil. Zadnjih 18 let Deborah sodeluje s priznanimi domačimi in svetovnimi umetniki, ki poskrbijo za privlačno zunanjo podobo ličil.

Letos je Deborah Milano poskrbela še za eno unikatno zbirko, katero je oblikoval Keith Haring, umetnik, ki simbolizira ulice New Yorka in kulturni utrip mesta v 80-ih. KHC je posvečena umetniku pop arta in grafitov, ki je s svojim delom očaral mnoge. Zaslovel je po celem svetu in lahko ga najdemo vse od podzemnih postaj, do glamuroznih galerij ter priznanih razstav. Nekaj Deborah Milano klasik so preoblekli v njegove edinstvene oblike.
Letošnje poletje boste našli Il Rossetto, 24Ore Absolute Volume, 24Ore Eye Pencil, Kajal Pencil, 2in1 Kajal&Eyeliner Gel Pencil, 24Ore Waterproof Eye Pencil in posebno izdajo Trio Contour Palette in Trio Blush Palette.

Trio Contour Palette matirani puder v treh odtenkih, primeren za oblikovanje in poudarjanje obraznih potez. Začnite z najtemnejšim odtenkom, ki ga uporabite za oblikovanje in poudarite linije vašega obraza, z najsvetlejšim odtenkom osvetlite in s srednjim odtenkom zabrišete linijo.

Trio Blush Palette, rdečilo za lica v treh odtenkih, primerno za naravno sijoč videz. Uporabite lahko vsako barvo posebej ali zapeljite z modnim videzom z uporabo vseh barv hkrati.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si