Decembrski blišč z znamko Comma

Prvi decembrski dan je tu in z njim tudi sezona bleščic in živih barv! Znamka Comma v ospredje postavlja barvo fuksijo. Uporabite jo lahko kot osrednji element stajlinga ali kot dopolnilno barvo k vzorcem in kontrastnim tonom oblačil. Kombinacija fuksije in črne je še posebej navdihujoča za modne oblikovalce in stiliste slavnih, pogosto jo vidimo na rdečih preprogah in pred filmskimi kamerami.

Večna klasika: črni kostim

Decembra ne pozabite na večni črni kostim, ki bo vedno elegantna in klasična izbira. Ne glede na priložnost je klasično obleko vsestransko in se enostavno prilagaja različnim modnim dodatkom. Ta brezčasna kombinacija vam bo služila za različne priložnosti, od dnevnih izhodov do večernih dogodkov.

Bleščice, bleščice, bleščice

Tu je obdobje svetlečih oblek in veselih bleščic, in ni vam treba čakati do konca decembra, da jih oblečete. Že zdaj lahko subtilno vključite bleščice v svoj videz in vnesete sijaj v te sive dni.

Čeprav se “uradna” sezona bleščic običajno začne decembra, lahko že od septembra opazite njihovo prisotnost na ulicah svetovnih modnih prestolnic. Bleščice se pojavljajo na različnih oblačilih, kot so čevlji, jakne, obleke, krila in torbe.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si