DECLEOR predstavlja novo linijo Prolagene Lift

Nova linija Prolagene Lift je namenjena novim, proaktivnim, mladostnim ženskam, ki so pri štiridesetih v najboljših letih ženstvenosti. Bolje poznajo sebe, so bolj samozavestne kot prej in iščejo učinkovite rešitve, ne da bi bila ogrožena integriteta njihove kože.

Prolagene Lift maska

(55,80 € za 50 ml)

 


Maska, ki jo pustimo delovati samo 1 minuto, ima voskasto teksturo, ki vsebuje nizko količino vode. Eterično olje sivke s svojimi elegantnimi dišavnimi notami sprošča duha, Iris Absolute ima proti glikacijski učinek in omejuje poškodbe celic, izvleček iz rži ima lifting učinek in okrepi kožo, izvleček iz irisa, Iris Florentina poveča sijaj kože, 45% sončnično olje pa obogati formulo. Čvrstost in prožnost kože se izboljšata. Robovi obraza so videti preoblikovani. Gubice so zglajene. Sijaj kože se izboljša. Poživi duha in izboljša samopodobo. Popolnoma spoštuje ekosistem kože.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(87,10 € za 50 ml)

Prolagene Lift dnevna krema, ki učvrsti kožo in ima lifting učinek

Lahka, udobna, nemastna krema z dišavo 100% naravnega izvora. Eterično olje prave sivke s svojimi elegantnimi dišavnimi notami prinaša koristi umu in izboljša samozavest. Iris Absolute deluje proti glikaciji in omejuje poškodbe celic, L-Proline, obnovi čvrstost kože, izvleček iz sojine moke pospešuje delovanje L-Proline. Izboljša čvrstost in prožnost kože. Preoblikuje obrazne poteze. Robovi obraza so videti dvignjeni. Gladi gube. Polt pridobi zdrav sijaj. Poživi duha in izboljša samopodobo. Popolnoma spoštuje ekosistem kože.

 

(87,10 € za 50 ml)

Prolagene Lift bogata dnevna krema, ki učvrsti kožo in ima lifting učinek
Bogata krema je mazljiva in udobna z dišavnimi notami sivke. Eterično olje prave sivke s svojimi elegantnimi dišavnimi notami prinaša koristi umu in izboljša samozavest. Iris Absolute deluje proti glikaciji in omejuje poškodbe celic, L-Proline, ki obnovi čvrstost kože, izvleček iz sojine moke pospešuje delovanje L-Proline. Dodani so tudi sojini proteini, cupuacu maslo in olivno olje, ki maksimalno navlažijo suho kožo. Suhi koži zagotavlja maksimalno vlaženje. Izboljša čvrstost in prožnost kože. Preoblikuje obrazne poteze. Robovi obraza so videti dvignjeni. Gladi gube. Polt pridobi zdrav sijaj. Poživi duha in izboljša samopodobo. Popolnoma spoštuje ekosistem kože.

(54,80 € za 15 ml)

Prolagene krema za predel okoli oči

Krema za predel okoli oči, ki učvrsti kožo in ima lifting učinek, je gosta, pudrasta in udobna ter brez dodanih dišav. Formula, ki spoštuje kožo in oči. L-Proline pomaga obnoviti čvrstost kože. Dvigne veke. Zmanjša račje tačke. Sprošča oteklost. Oči so videti spočite in polne samozavesti.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si