Decleorjeva prva organska linija Harmonie Calm Organic


Lepotna rutina z eteričnimi olji pomirja kožo, blaži rdečico, poenoti polt in stabilizira kožo, da se njeno stanje preko dneva zaradi stresa iz okolice in čustvenega stanja ne spreminja.

Vodilna sestavina linije je eterično olje iz vrtnice, ki je najbolj učinkovito eterično olje tudi na tolerančnem nivoju občutljive kože. Deluje proti vnetno in je antioksidant, zato deluje proti rdečici in proti občutku pretesne kože. Stabilizira stanje kože in pospeši celično razmnoževanje za obnovo naravne zaščite kože. Rastlinsko olje iz sladkega mandlja obnovi maščobe v koži, odpravlja občutek pretesne kože in jo dobro nahrani. Pomaga blažiti rdečico in obnovi naravno zaščito kože. Linija vsebuje čiste in varne sestavine ter se ponaša z dvema certifikatoma.

HARMONIE CALM ORGANIC KREMA IN MASKA 2 v 1
Pomirja, preprečuje rdečico in stabilizira kožo


Dnevna krema kot druga koža: kožo osveži takoj po nanosu in ostane sveža ves dan. Ima učinek kokona kljub njeni lahki teksturi, zato nudi občutek dolgotrajnega udobja. Zelo dobro vlaži in hrani kožo, ki ni mastna in lepljiva. Spoštovanja vredna maska: brez emulgatorjev v izogib rdečici, hitro se vpije v kožo, zato dolgotrajna masaža ni potrebna in je ni potrebno spirati.

AROMESSENCE ROSE D’ORIENT OLJNI SERUM


Prvi oljni serum z organskim certifikatom. 100% naravnega izvora.

AROMESSENCE ROSE D’ ORIENT NOČNI BALZAM


Prvi nočni balzam z organskim certifikatom. 100% naravnega izvora.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si