DEICHMANN in Lepa afna obožujeta nove začetke

Se še spomnite zvoka šolskega zvonca? Prekratkih odmorov in predolgih šolskih ur pa druženja po šoli, prve ljubezni, ki je vzklila na šolskih hodnikih, nerazdružljivega prijateljstva in skupnega učenja? Takrat ste prvič svetu pokazali, kdo ste in kakšen je vaš stil – zato so tokrat pri Deichmannu v ospredje postavili vrhunske blagovne znamke superg, ki bodo zaznamovale to šolsko leto in poskrbele za opazen korak. Naj vas modni val ponese po pestrem izboru športnih superg znamk Nike, adidas, Fila, Skechers in Puma, s katerimi bo začetek šolskega leta 100 % lažji in udobnejši, garderoba pa osvežena.

Za vse tiste, ki imajo že ustaljen svoj videz in iščejo modne kose, ki jih najbolj predstavljajo, so tu superge različnih modelov za izražanje edinstvenega stila. Lea, bolj znana kot Lepa Afna, priporoča, da se za novo šolsko leto opremite z modnimi belimi supergami Puma v opaznem sijočem dodatku, ki jih je elegantno kombinirate s priročnim nahrbtnikom iste znamke v trendi rožnati. Za bolj umirjene dni pa Lepa afna priporoča sinje modri odtenek, ki vas bo pomiril ob še tako stresnem dnevu in v vas obudil spomin na poletne dni.

Afnina izbira je navdušila GRAZIO, saj se popolnoma ujema z njeno novo šolsko kolekcijo v prečudovitih barvah in z močnimi sporočili. V šolske klopi se zato vrnite čudovite z izborom modnih superg iz Deichmanna in fantastičnimi šolskimi potrebščinami, ki jih je oblikovala Lepa afna posebej za vas.

Izberite svoj novi par v poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji in pokažite svoj edinstven stil, ki vas bo spremljal na vseh vaših (šolskih) poteh. Več o kolekciji »Nazaj v šolo« najdete TUKAJ.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si