Deichmann je predstavil novo kolekcijo pomlad/poletje 2018


Deichmann je predstavil pomladne in poletne trende obutve in torbic, ki prebujajo igrive barvite kombinacije in rišejo nove modne kombinacije.

Po urbani modni stezi so na predstavitvi zaplesali Deichmann plesalci Leja, Rosana, Karin in Artur, t. i. Deichmann Motion pa je obogatil tudi uveljavljeni Jernej Kozan.
Kot napoveduje Deichmann kolekcija – toplejša sezona bo barvita, neonska, rožnata, polna poudarkov v obliki pentelj, manšetnih gumbov, žametnega blaga, okrasnih kamenčkov in še več. Modne novosti letos zaznamujejo romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, čudovite ženstvene sandale in salonarji z vrtoglavo peto, superge v črno-beli različici s podplatom iz plute in drugi modeli z ravnim podplatom. Najbolj vroč videz poletja pa tokrat predstavljajo lahkotni slip-on čeveljci z mrežastimi, mornarskimi poudarki ali podplatom, vezenim iz rafije. Moški bodo to pomlad ohranili svoj urejen modni videz in ga popestrili z udobnejšimi kosi in stilskimi poudarki. Izbranim kosom, kot so usnjeni čevlji z in brez vezalk, vladajo umirjeni toni od sive, rjave, temno modre do črne barve.
“Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat” zapoveduje tudi nov Deichmannov moto, ki so mu bile tokrat priče tudi zbrane modne poznavalke pri ocenjevanju letošnje edicije obutev in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušile petke. Čudovite sandale z rožicami so nesporne zmagovalke, tesno za njimi pa oxfordke in natikači z bleščicami. Med torbicami pa je največ občudovanja požela ljubka torbica s flamingi. Moške zmagovalke? Dame so se odločile za tiste brez vezalk.

 

 

 

Nesporne zmagovalke Deichmann kolekcije pomlad/poletje 2018.

 

Oxfordke v pudrasti barvi na 2. mestu.

 

Natikači z bleščicami na 3. mestu.

 

 

Moške zmagovalke.

 

 

 

 

Foto: Jernej Kokol, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si