Deichmann modni trendi letošnje jeseni

Pred dnevi vas je GRAZIA povabila h glasovanju za nepogrešljive čevlje letošnje jesenske sezone. Vas zanima, kateri modeli bodo letos najbolj priljubljeni?

  • SupergePriljubljeni »IT« kosi

Glamur in superge se ne izključujejo več, še posebej opazna je kombinacija bele, črne ali bež barve z bleščečimi kristali, bleščicami ali bunkicami. Navdušuje tudi ljubka kombinacija popolnoma bele s kovinsko rožnatimi odtenki. Trendi superge modnega retro in uličnega videza so tiste, ki privabljajo poglede. Enobarvnim oblačilom dajejo harmoničen zaključek, večbarvnim pa ekstravaganten pridih.

 

  • Nova sezona, nov videz: Gležnjarji in loaferke

V tej sezoni gležnjarji ponovno dokazujejo, da so veliko več kot le elegantni. Enako velja za loaferke, ki s svojim novim debelejšim podplatom osvajajo srca vsakega ljubitelja mode. GRAZIA nasvet: opazne verige in zaponke bodo poudarile vaš videz in mu dodale piko na i.

 

 

  • Visoki in nizki škornji

Nizki škornji, škornji z vezalkami in gležnjarji z igrivimi okrasnimi zadrgami ali kovinskimi poudarki na podplatu – eleganca na pohodu! Tisti, ki imajo raje bolj vpadljiv videz, bodo navdušeni nad visokimi škornji v stilu punka ali robustnimi delovnimi škornji. S trpežnimi podplati, vpadljivimi zaponkami, luknjicami in kroglicami v kovinskem ali lakiranem videzu usnja – v teh stilih boste osvojili ulice!

 

 

  • Odtenki bele: Prava enobarvna ljubezen

Celotno kolekcijo povezuje en trend: odtenki bele barve. Od mokasink, škornjev z vezalkami, nizkih in visokih škornjev ali superg … Pestro paleto belih odtenkov, vključno z barvo slonovine, sivo-belo, krem ali bež, kombinirajte z vašim stajlingom, da dosežete videz sproščenosti in hkrati poudarite vašo lastno izbiro.

 

  • Obožujemo torbice!

Elegantno in funkcionalno – oboje zagotovo spada skupaj, kar dokazuje tudi nova Deichmannova kolekcija torbic. Večnamenske torbice, ki smo jih spoznali že v prejšnji sezoni, so tudi tokrat zelo trendi. Torbice, ki jih lahko uporabljate čez dan, na sprehodu, pohajkovanju po mestu ali v pisarni, se za večerno druženje preprosto spremenijo v športno torbo.

 

Prav vsi zmagovalni kosi vztrajno šepetajo “Viva la Deichmann”, zato se prepustite vsem odtenkom jesenske modne pravljice.

“MUST” OGLED TE JESENI

Predstavitev izbranih kosov jesensko-zimske kolekcije Deichmann, ki je nastala pod okriljem kreativne Lili Čadež in v sodelovanju z znanimi vplivnicami Niko Krmec, Zalo Zagoričnik, Katarino Mljač in Zalo Iskra Strnad, je premierno potekala v petek, 24. septembra. Ogledate si jo lahko na uradnem Youtube kanalu Deichmann Slovenija (tukaj). GRAZIA je navdušena!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si