Deichmann predstavlja kampanjo #ZATE

Deichmann s svojo novo kolekcijo pomlad-poletje, združeno pod sloganom #Zate, v ospredje postavlja vas. Deichmann muze, ki sledite svojemu srcu in strastem. Navdihnil vas bo s pari, ustvarjenimi posebej za vas in vaše trenutke. Tako se boste še lažje predali vsakemu novemu koraku, izzivu in dogodivščini! 

»Za vsak naslednji korak v življenju se odločimo sami. Najboljše pa je, da teh korakov ne naredimo sami. Toliko različnih stvari doživljamo z drugimi ljudmi. Včasih le za trenutek. Včasih pa celo življenje. S kampanjo želimo pokazati: vaša pot se začne tukaj in zdaj. Ne glede na to, ali ste pripravljeni na majhne korake ali velik skok v neznano – Deichmann ima popoln čevelj za vas,« je pojasnil Marcel Nawrath, vodja za marketing pri podjetju Deichmann.

Letošnja pomlad in poletje sta barvita, topla in prikazujeta pristne trenutke iz resničnega življenja. Prav tako jih odseva nabor čevljev, ki v svoji raznolikosti nagovarjajo vso družino. Deichmann vam predstavlja športne znamke s supergami adidas, Nike, Fila in Puma, modne različice superg elefanten, Bench, Skechers in Esprit ter Graceland, Catwalk in Venice. Poskrbeli so tudi za vse navdušence nad aktivnimi izleti s pohodniškimi sandali in natikači znamk adidas, Puma, Fila, Bench in Graceland.

This slideshow requires JavaScript.

Življenje je potovanje, spomini pa osnovani na dogodivščinah

Opremite se s supergami adidas, ki so ustvarjene z mislijo na vse neskončne poti, ki vas še čakajo. Za vse, ki pa stremite k navdihujočim stajlingom, vam bodo ustrezale modne športne superge Nike. Z njimi se boste prepustili in rekli ŠE življenju.

Veste, kaj bo popolnoma dosegljivo s supergami Fila ob strani? Sanje. Tudi tiste, ki ste jih skrili visoko nad oblake. Z njimi nič ne bo nedosegljivo! Nadvse trendi modne superge Puma pa vas bodo motivirale, da boste odšli tja, kamor vam srce poželi. Zavoljo sebe, se boste predali vsakemu koraku svoje poti. V supergah, ustvarjenih posebej za vas. #Zate.

Med iskanjem popolnih čevljev za pomlad in poletje pa vas naj navdihne lookbook v nadaljevanju:

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si