Deichmannova zimska ponudba obeta!

Samozavestno smo že zakorakale v novo leto, sedaj pa smo polni pričakovanj, kakšne modne zgode bomo zapisale letos? Katere trende boste preizkusile in katere opustile? V ospredje postavite svoje preference in tako ostanite v stiku s seboj. Dovolite si nositi tisto, kar še dodatno poudari vašo samozavest, hkrati pa ne pozabite, da ste prav ve ustvarjalke lastnih modnih trendov!

Zaljubile se boste v Deichmannove visoke škornje!

Zima je zaobjela naše kraje, sneg pobelil strmine in tako smo se še bolj ovili v tople pletenine ter visoke in udobne pare. Visoki škornji so tisti večni kos, ki pritegne pozornost, vaš zimski stajling pa s tem še bolj postavi v ospredje. S črnimi škornji z debelim podplatom ali petko ne boste zgrešile, za nekaj več drznosti pa lahko izberete tudi rjav odtenek, ki se izvrstno poda k bež plašču, krem krilu ali belemu puloverju. To sezono so v trendu masivni črni škornji z vpadljivimi zaponkami, vezalkami, debelimi podplati in kvadratno peto, pravi ‘must have’ pa so tudi škornji, ki segajo čez koleno! Ste že izbrale svoj najljubši par?

Večna klasika pri moških nikoli ne razočara!

Nadvse elegantni gležnjarji so idealna izbira za prav vsako modno kombinacijo ali priložnost. Za zimska poslovna srečanja ali druženja pa bodo praktični tudi stilski škornji, ki se lepo podajo na jeans hlače in dolg plašč. To sezono navdušujejo modeli v rjavi, kaki, črni in bež barvi, ki poskrbijo za pravi modni poudarek. V trendu so prav tako čevlji z vezalkami in nizki Chelsea škornji. Deichmannova ponudba vas ne bo razočarala.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si