Dejan Zavec postal ambasador znamke AHA Hyperbarics

Dejana Zavca poznamo kot športnika, trenerja in v zadnjem času tudi organizatorja športnih prireditev. Sedaj pa se mu je odprla nova pot na področju regeneracije telesa. Na Ptuju je namreč s pomočjo slovenskih inovatorjev odprl predstavitveni center s hiperbarično komoro in tako postal ambasador znamke AHA Hyperbarics.

Najboljši slovenski boksar vseh časov pojasnjuje: “Po končani športni karieri sem se srečeval s precejšnjim številom poškodb in še nekaterimi neprijetnimi stvarmi, kot je na primer motnja spanca. Nisem se želel sprijazniti s tem, da je to normalno, in sem iskal rešitve za večjo kakovost življenja. V času kariere je nekako običajno, da športniki telo izčrpavamo, za regeneracijo pa ne poskrbimo v zadostni meri. Logično je, da telesa ne moremo vedno samo obremenjevati, nekaj mu je potrebno vrniti.”

Dejan Zavec je z veseljem sprejel pobudo podjetja avstrijskega podjetja, ki mu je s hiperbarično komoro omogočilo novo priložnost in tako postal ponosni ambasador znamke AHA Hyperbarics v Sloveniji in svetu. Dejan bo prenašal znanje o pozitivnih učinkih hiperbaričnih tretmajev na športnike in vse, ki jih zanima, kako izboljšati kakovost življenja. Hiperbarična komora ni rešitev zgolj za športnike, ampak lahko pri izboljšanju počutja pomaga širšemu krogu ljudi pri najširšem naboru težav.
Hiperbarični tretma pomeni dihanje kisika pod tlakom. Če dihamo kisik pod tlakom, telesu pomagamo, da se lažje sooča s staranjem, gubicami na koži, celulitom ali raznimi vnetji in bolezenskimi stanji, lažje in hitreje premaguje poškodbe, obenem pa mišicam povrne moč in daje potrebno dodatno energijo za premagovanje napornih treningov, tekmovanj ali zgolj vsakodnevne stresne obremenitve.
Foto: Črt Groznik

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si