DermaluxeLash za daljše in gostejše trepalnice

DermaluxeLash ni maskara, ki bi trepalnice navidezno podaljšala in jim povečala volumen, temveč je izdelek, ki pospešuje in krepi njihovo rast. Z njegovo uporabo trepalnice zrastejo daljše, gostejše in močnejše, svetle trepalnice pa potemnijo.

Daljše trepalnice ponavadi povezujemo z maskaro, ki daje zgolj izgled polnejših in podaljšanih trepalnic. Sestavine v DermaluxeLash serumu za rast trepalnic pa vzpodbudijo naravno rast trepalnic. Trepalnice se podaljšajo in na podlagi daljših trepalnic se lahko uporabi tudi maskara, ki ima po tretmaju z DermaluxeLash toliko večji učinek.

Kako uporabljati serum za rast trepalnic?
Podobno kot pri uporabi črtala za oči, z enim potegom nanesite serum za daljšanje trepalnic na očiščeno in suho kožo ob dlačnih mešičkih trepalnic, na zgornjo in spodnjo veko. Nanesite enkrat dnevno, najbolje zvečer. Količina na čopiču zadošča za nanos in rast trepalnic na obeh očesih.
Ko trepalnice dosežejo dolžino, s katero ste zadovoljni, je za vzdrževanje dolžine trepalnic dovolj nanos DermaluxeLash le na vsake 2-3 dni.

DermaluxeLash serum je klinično testiran v Sloveniji in je na voljo tudi v lekarnah.


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si