Deset let ikonske dišave Chloé

 

Leta 2008 se je rodila … Chloé Eau de Parfum.
Prva dišava z osnovo v večnem, ženskem elementu francoske parfumerije: vrtnici. Toda … drugačni, na novo odkriti, predstavljeni na svojevrsten način. Vrtnici, ki je čakala na ponovno odkritje. Postala je podpis in ključna značilnost dišav Chloé, ki je nenehno razkrivala svoje nove, osupljive obraze.
Danes ta slavna hiša praznuje desetletnico svoje ikone, Chloé Eau de Parfum, ki je postala referenca v svetu dišav. Destilacija elegance in svežine. Esenca Chloé stila.

Nova neustavljiva ženstvena esenca iz hiše Chloé, ki napoveduje proslavljanje desetletnice osupljivo lepih Chloé dišav: Absolu de Parfum. Esenca z novo intenzivnostjo je stvaritev parfumerja Michela Almairaca, ki je ustvaril tudi prvo izvirno dišavo. Je bogatejša, polnejša in lesno obarvana dišava, ki ni prepoznavna le po pudrnati sestavi izvirne Eau de Parfum Chloé: je mnogo bolj prefinjena in polna razkošja. Intenzivnost in globina damaščanske vrtnice, glavne note izvorne dišave, je povečana in dopolnjena z absolutom vrtnice Centifolia iz zibelke francoske parfumerije – Grassa.  Karakter dišavi doda pačuli, žameten dotik pa zapeljiva vanilija.  Chloé podpis je prisoten bolj kot kdajkoli prej.
Ambrasti odtenki dišave Absolu de Parfum so še lepši in bolj razkošni. Prvič v zgodovini se srebrna patina umakne zlatemu odtenku. Ta čudovita verzija je na voljo v omejeni izdaji za zbiratelje.

V počastitev desetletnice ikonskega vonja se kot nov obraz Chloé dišave predstavlja ameriška igralka Haley Bennett. Nova muza je šarmantna, srečna in prelepa ter v polnosti uteleša ideal Chloé ženske.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si