Detajl, s katerim boste izpopolnile vsak praznični modni styling

Spoznajte se s torbicami hrvaške modne znamke Mirela’s by Mirela

V prazničnem mesecu je bila lansirana nova linija torbic mlade hrvaške modne znamke z dolgoletno družinsko tradicijo, Mirela’s by Mirela, ki je v preteklih treh letih modno osveščene Hrvatice navduševala z izstopajočim nakitom in usnjenimi modnimi dodatki. 

 

Mirela’s by Mirela

 

Ustanoviteljica omenjene znamke Mirela Hison Bartolić se je tokrat podala v novo avanturo in predstavila priročne modne torbice s skrbno izbranimi detajli: “Govora je o usnjenih torbicah, ki jih odlikujeta unikatnost in drugačnost ter odstopajo od preostale ponudbe na tržišču. Cene torbic ne pogojuje zgolj njihov tip, temveč predvsem kakovost samega materiala.”

Dotična linija torbic vključuje aktualno in kapsulno, praznično-večerno kolekcijo, ki je razdeljena v dve liniji, Wave in Grace. Wave linijo torbic Mirela’s by Mirela sestavljajo tako velike kot miniaturne torbice, ki bodo s svojo praktičnostjo prepričale vse modne dame. Nosite jih lahko na kar tri načine, poleg tega pa omogočajo tudi kombiniranje z drugimi modnimi dodatki priljubljene hrvaške znamke.

Grace linija torbic je navdihnjena z največjo divo svetovnega kova, hollywoodsko zvezdo Grace Kelly. Tako kot je v vsej svoji eleganci, sofisticiranosti in ženstvenosti sijala ena najimenitnejših stilskih ikon, lahko zasijete tudi ve! S torbicami Grace ne boste ostale neopažene, vključile pa jih boste v vse svoje najljubše modne kombinacije.

V nadaljevanju predstavljamo le peščico fotografij modnih izdelkov iz najaktualnejše kolekcije znamke Mirela’s by Mirela. Modni dodatki mlade hrvaške modne znamke so idealni za dopolnitev večernih modnih stylingov ne le v veselem decembru, temveč skozi vse leto.

 

Za še več modnega navdiha in vpogled v celotno kolekcijo znamke Mirela’s by Mirela obiščite Instagram profil, kjer lahko naročite svoj najljubši modni dodatek, še preden bo kolekcija  na voljo tudi v Sloveniji. 

 

This slideshow requires JavaScript.

*Fotografije Mirela’s by Mirela PRESS

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si