Dež je tukaj, da prečisti naše telo …

image1

Nizek pritisk in dež, vse to nam gre na živce … Sprašujemo se le, kdaj bo spet posijalo sonce. In kaj se dogaja v ozadju?

Na veliko ljudi vreme močno vpliva in sami temu rečejo, da so vremenski. A kaj se resnično dogaja? Vse to pritiska na nas, na nabrana, nerazrešena čustva v nas in ob temu se počutimo zelo neprijetno, saj to ves čas zatiramo pri sebi in zahtevamo od sebe, da smo dobre volje. Skrivamo vsa ta čustva pred sabo in pred drugimi. Nekateri, tisti bolj senzitivni, pa poleg pritiska svojih nerazrešenih stvari na deževne dni čutijo tudi vse ostale, kolektivno zavest.

Kako sprostiti čustva, nas na žalost ni naučil nihče. Predpogoj je seveda, da si jih sploh priznamo in da jih sprejmemo, nato pa je pomembna naša namera, močna odločitev, da želimo vse to, kar nosimo, vso preteklost pustiti za sabo in naj v nas ostane le znanje ,pridobljeno z vsemi temi izkušnjami.

Kakor ste verjetno velikokrat že slišali: solze so tiste, ki čistijo našo dušo. Element voda je ta, ki zdravi, čisti naše čustveno telo. Tako, da dež je tukaj zopet z razlogom (vesolje nam le daje možnost, da pustimo vse staro za sabo); predajte mu vse, kar vas muči, vso žalost, razočaranje, krivdo, zamero, dvome, sodbe, prepričanja … In naj vse v dežnih kapljicah, prečisti, umije in ozdravi. Tako boste naredili prostor novemu ♥

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si