DIESEL pomlad 2020 – kateri jeans pa bi izbrali vi?

DIESEL predstavlja kolekcijo jeansa v vseh barvah pomladi! 

Obledele barve in na drugi strani dovršeni detajli, ki poudarjajo skrito živahnost. DIESEL ponovno navdušuje s privlačnimi kosi, kar 6 za ženske in 23 za moške, in izpolnjuje cilj po neskončnem barvnem vrtincu.

Z le 6 možnostmi za ženske in 23 možnostmi za moške bi ta kolekcija sprva morda izgledala podobno kot vse druge, zato je ključ do spektakularnega nabora novih kreacij v skrbno izbranih barvnih detajlih. DIESEL-ova jeans kolekcija izstopa z raznolikimi odtenki, kjer niso izvzete niti fluorscentne niti poglobljene barvne nianse. Ideja za privlačnimi modnimi kosi je edinstven in nepogrešljiv žig pomladne estetike podjetja DIESEL.

Oblikovalci omenjene kolekcije so se lotili posebnih postopkov barvanja, s katerimi je bilo mogoče doseči vrhunske končne rezultate in privlačen izgled klasičnih jeans hlač. Izstopajoči barvni toni so bili doseženi s postopkom penjenja, ki je omogočilo, da se je barvilo absorbiralo neposredno v tekstil. Takšne hlače so prijetnejše in mehkejše na otip, kot smo vajeni pri izdelkih iz jeansa. Z natančno izvedeno metodo posebnega “barvanja” se živi odtenki pojavijo le na notranjem delu oblačila, zato je barva, ki jo opazimo na določenih mestih na zunanji strani, le posledica namerno ustvarjenih prask in odrgnin.

Znamka DIESEL bo s temi kosi spet poskrbela, da se bodo za vami obračale glave. In bistvo kolekcije? Unesti barvitost tja, kjer je doslej nismo bili vajeni, da bi se počutili kot v nadrealističnem in igrivem svetu, kjer barva sledi njihovim vsakodnevnim opravilom. Ob tem pa so kavbojke osnovni modni kos vsake njihove oblačilne kombinacije. Globalno priljubljeni znamki je ponovno uspelo, da je v svet razprla krila optimizma in individualnosti na način, kot zna le DIESEL.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si