DIESEL predstavlja najdražjo majico vseh časov!

Ob nakupu majice “F1-L6”  za 1.599.000$

prejmete sodobno opremljeno stanovanje brezplačno!

 

 

Kot je bilo napovedano novembra 2018, je modna znamka DIESEL z nepremičninsko agencijo Bel-Invest prvič vstopila v svet nepremičnin in bogato sodelovanje obeležila s stanovanjsko zgradbo DIESEL, ki se nahaja v Miamiju na Floridi.

 

DIESEL stanovanja v Wynwoodu

Nekonvencionalna kampanja z naslovom “The Condo T-shirts–The Most Expensive T-Shirts Ever” je v središču pozornosti obdržala bombažno majico s tiskano grafiko enega izmed 143 stanovanj, ki so na voljo ob nakupu dotične bombažne majice.

Pri DIESEL-u trdijo, da gre zagotovo za najdražjo bombažno majico na svetu. In kaj vse vam lahko pripada ob nakupu le ene izmed pregrešno dragih majic? Majica “D6-L7” na primer nosi ure v vrednosti 1.049.000$, majica “F2-L7” ima ceno 5.500.000$, ob njenem nakupu pa dobite tudi nov dom v okrožju Wynwood, ki je poznano po številnih barvitih poslikavah in je eno od najživahnejših predelov v Miamiju.

 

 

Kampanja, ki jo je ustvarila kreativna agencija SMALL, režiral in fotografiral pa jo je Hernan Corera, se bo začela 3. decembra v Miamiju in je značilna za vrhunski (in hkrati high-street) modni kampanjski pristop, pri čemer je DIESEL nedvomno pustil svoj ironičen pečat.


In če morda razmišljate o nakupu najdražje majice na svetu, se lahko pred končno odločitvijo pozanimate tudi o tem, kakšna bodo ponujena stanovanja, začenši s 4. decembrom (Diesel Wynwood – 148 NW, 28TH ST, Miami).

 

Prodaja majic se je pravkar pričela – kaj še torej čakate?

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si