DIESEL razkril nov “modni kos”, ki pa se ne bo znašel v omari

DIESEL x 24Bottles

Znamki DIESEL in 24Bottles, ki slovi po inovativnem oblikovanju in produkciji uporabnih predmetov, sta oznanili skupno kreativno sodelovanje, ki ju bo družilo naslednji dve leti. 

 

DIESEL x 24Bottles

 

Prva izmed dveh ekskluzivnih kolekcij, ki je bila deležna zgolj pohval in močnih spodbud za nadaljnje kreativne presežke, je na trg postavila posebno izdajo Clima Bottle. “Steklenica” za vodo, ki so jo navdihnile ikonične modre kavbojke znamke DIESEL, se odlikuje po minimalističnem dizajnu s sofisticirano podnoto, ki jo ustvarja ombré učinek ponazarjajoč globino oceana.

 

Poskrbimo za pljuča našega planeta

Slogan uporabnega oblikovalskega izdelka “STEEL LUNGS TO BREATHE UNDER WATER” sledi vrednotam obeh vključenih znamk, ki se zavzemata za boljšo ozaveščenost svojih kupcev o trajnostnem ravnanju kot o poglavitni odgovornosti. Z izdelkom Clima Bottle želita zmanjšati prekomerno in nepremišljeno uporabo plastike v vsakdanjem življenju in spodbuditi potrošnike k boljšim in všečnejšim alternativam.

 

 

Diesel x 24Bottles sta svoj prvi skupni trajnostni izdelek predstavila v preteklem mesecu, ki ga je mogoče kupiti v fizičnih trgovinah po vsem svetu, na spletni strani www.24bottles.com ter na  www.diesel.com.

Cena Clima Bottle znaša 39 eur. Naslednja ekskluzivna kolekcija pa bo na voljo v prihodnjih mesecih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si