DIESEL s plažnimi oblačili premika meje modnih trendov

WATER WAYS

Nova kapsulna kolekcija DIESEL x SEA-DOO 

Letošnje poletje je modna znamka DIESEL v sodelovanju s podjetjem Sea-Doo  predstavilo povsem novo kolekcijo plažnih oblačil, ki premikajo meje vseh običajnih poletnih modnih trendov.

 

DIESEL X SEA-DOO

Sea-Doo, ki ima sedež v Quebecu v Kanadi, je svetovno vodilno podjetje za vodne rekvizite, ki so poleti nepogrešljiv element vseh plažnih zabav. Znane osebnosti, vključno z Rihanno, Beyoncé, DJ Khaledom, Lewisom Hamiltonom ter Gigi in Bello Hadid, so bile opažene po vsem svetu med uživanjem na vodnih blazinah Sea-Doo.

 

Različni znamki, enak DNK

Sea-Doo in DIESEL-jeva DNK se prekrivata: oba sta znana po inovativnosti, kakovosti in kreativnosti. Kapsulna kolekcija DIESEL x Sea-Doo izpostavlja vse skupne naštete lastnosti v elegantni kolekciji za moške in ženske, ki je navdihnjena v slogu 90-ih let prejšnjega stoletja.

Poudarek partnerstva logotip z hibridizirano ikono DIESEL in Sea-Doo, ki združuje prikaz modernega grafičnega pristopa DIESEL-ovega logotipa in hidrodinamične vibracije drugega. Kapsulna kolkecija skupaj s športno naravnanostjo predstavlja popolno izbiro za poletje – ne glede na to, ali se navdušujete nad deskanjem na velikih valovih, ste raje potapljač v globokem morju, zagreti plavalec ali zgolj uživate v prostem kopanju, vas bo izbor novih oblačil prepričal v njihovo izbiro.

 

This slideshow requires JavaScript.

Poletna kapsulna kolekcija DIESEL x Sea-Doo je od 1. julija na voljo na prodajnih policah in bo naprodaj v izbranih DIESEL poslovalnicah po vsem svetu. Nakup lahko opravite tudi v spletni trgovini www.diesel.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si