DIESEL: Spoznajte Francesco

DIESEL s ponosom napoveduje začetek novega filma z naslovom “Francesca”. Režiral ga je Francois Rousselet, z nasveti in podporo pa jo je uresničil Diversity, italijansko združenje, ki se zavzema za spodbujanje socialne vključenosti. Film prikazuje Francescino življenje ter jo spremlja v vseh njenih podvigih, medtem ko uresničuje svoje sanje.

 

 

Najnovejša kolekcija DIESEL PRIDE

“Francesca” debitira na začetku meseca ponosa, film pa izraža DIESEL-ovo zavzemanje za “Za uspešno življenje” vsakega posameznika. Blagovna znamka namreč v celoti podpira svobodo ustvarjanja ter spodbuja srečo, veselje in strast vsakega človeka.

“Francesca” sledi stopinjam progresivne kampanje z DIESEL-ovim podpisom, kjer filozofija “Za uspešno življenje”, kot vedno, ohrani eno najpomembnejših načel: biti veren samemu sebi je najpomembnejši element življenja. Ustanovitelj blagovne znamke, Renzo Rosso, je dejal:

 

“Zelo sem ponosen na “Francesco” in na naše vrednote, ki so spodbudile to zgodbo. Ko smo pred mnogimi leti ustvarili “Successful Living” Story (op.a. “Za uspešno življenje”), je bila naša misel ista kot danes. Individualnost, ponos in moč živeti, kot si človek želi, je končni uspeh v življenju.”

 

“Resnično sem se odzvala na zgodbo o “Francesci “, saj je bila, tako kot jaz, vedno vernica. Vedno sem poznala svojo pravo identiteto in nikoli nisem nehala verjeti v svojo sposobnost živeti življenje, kot sem si ga želela. Pogum in podpora družine sta največ, kar štejeta in sta nujno potrebna,” pravi Harlow Monroe.

 

Kot sestavni del praznovanja meseca ponosa in v čast izdaje “Francesce” bo DIESEL sodeloval s svetovno znanim klubom Karantena za prvo 24-urno globalno digitalno zabavo, ki bo povezovala številna mesta po vsem svetu (na voljo preko Zoom v zadnjih dneh meseca junija). Po izdaji filma “Francesca” bo DIESEL predstavil svojo kapsulno kolekcijo 2020, ki bo posvečena mesecu ponosa. Fundacija Diesel in OTB bosta ustanovila sklad za podporo mednarodnim projektom, ki se ukvarjajo z enakostjo spolov in vključevanjem na trg dela.

Omenjena kolekcija bo na voljo po vsem svetu v izbranih prodajalnah DIESEL in na www.diesel.com.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si