DIESEL x Coca-Cola: (re)kolekcija iz recikliranih plastenk

Dve kultni znamki in ena kapsulna kolekcija iz reciklirane plastike

Preteklo soboto sta DIESEL in Coca-Cola v pariški Galeries Lafayette predstavila skupno (re)kolekcijo modnih izdelkov proizvedenih iz recikliranih plastenk in recikliranega bombaža.

 

Prepoznavna modna znamka DIESEL niza uspešna sodelovanja, ki jim ni videti konca. Najaktualnejši projekt, ki pravtako spodbuja potrošnike, da izberejo in kupujejo trajnostne modne izdelke, je DIESEL izpeljal v sodelovanju z ameriškim gigantom Coca-Cola. S skupnimi močmi so ustvarili kolekcijo za ljubitelje urbanih modnih trendov z uporniškim pridihom, ki so jo poimenovali The (Re)Collection.

Kolekcija The (Re)Collection je sestavljena izključno iz oblačil izdelanih iz recikliranega bombaža in recikliranih plastenk, s čimer sta znamki želeli opozoriti na pomembnost recikliranja različnih materialov, ki so lahko s proizvodnjo v tekstilna vlakna temelj za povsem nove izdelke.

Diesel x Coca Cola – The (Re)Collection je bila med pariškim Tednom mode predstavljena v glamurozni Galeries Lafayette, na voljo pa bo tudi pri nas in sicer v Galeriji Emporium in Emporiumu v BTCju.

9. oktobra pa Diesel organizira dogodek, kjer bodo projekt podrobneje predstavili, se vidimo v Galeriji Emporium 9. 10. med 17.  in 21. uro!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si