Diorjeva jesen/zima bo v znamenju bež barve!

  Pariški teden mode vedno postreže z najprestižnejšimi znamkami in ena izmed njih je tudi Christian Dior. Z velikimi logotipi Maria Grazia Chiuri v novi kolekciji hvali sproščeno, cenovno dostopno podznamko Miss Dior, ki je bila ustanovljena leta 1967. Največja želja Christiana Diorja je bila, da obleče vse ženske po svetu. Zato je leta 1967 francoska modna hiša ustanovila podznamko Miss Dior, ki je še danes navdih za mnoge Chiurijine dizajne.

Chiurijina navdihujoča nova kolekcija izpostavlja tople odtenke zemeljskih barv, vključno s subtilnimo bež. Na modni pisti so se manekenke sprehodile v bež plaščih, dvorednih jaknah, razkošnih suknjičih, plisiranih hlačah in tudi v elegantnih krilih. Na nevtralni paleti je bil črno-bel motiv Miss Dior preprosto neizogiben!

Je Maria Grazia Churi tako obudila logo trend?

Kolekcijo so močno zaznamovali tudi črno-beli in bež karo vzorci na jaknah, krilih in kostimih. Dior ženska nosi leopardji potisk – tu so plašči, suknjiči, krila, kratke hlače in dodatki. Maria Grazia Churi je mislila na vse! Čas je za brezčasne »preppy« uniforme v barvnem tvidu. Za razkošen zaključek kolekcije pa so poskrbele sijoče, s kristali okrašene dolge in midi obleke.

OGLEJTE SI CELOTNO KOLEKCIJO TUKAJ!

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si