‘Must have’ za vse Yankee Candle navdušence!

Vnesite v vaš dom vonj leta

Yankee Candle letos praznuje že 50. obletnico znamke in ob tem prav posebnem jubileju prvič predstavlja EKSKLUZIVNI VONJ LETA 2019!

Prvič v zgodovini znamke Yankee Candle predstavlja poseben vonj leta, ki bo prisoten celo leto v omejeni izdaji in na voljo zgolj v obliki velike sveče v steklenici. Dišava predstavlja individualnost v okviru sodobne družbe, uživanje v vsakem trenutku in je povsem drugačna od klasičnih Yankee Candle vonjev.

Yankee Candle z ekskluzivnim vonjem potrjuje svojo dolgoletno kakovost in se s ponosom v ospredje dišav za dom postavlja kot znamka s tradicijo in ki je vedno v koraku s svetovnimi trendi, saj so VONJ ONE TOGETHER ustvarili posebej izbrani Yankee Candle strokovnjaki za trende. Oblika steklenice je značilna ‘lekarniška’, velik jubilej pa zaznamuje zlata barva pokrova ter dizajna, ki je tokrat minimalističen, brez fotografije.


ONE TOGETHER:
ekskluzivno mešanico mandarin, nektarin, sandalovine ter cvetlično noto nočne lepotice dopolnjujejo note lesa, usnja in ambre. Zgornje note: mandarina, črni poper, nektarina. Srednje note: nočna lepotica, zvezdasti jasmin, šeboj. Spodnje note: usnje, sandalovina, ambra


VONJ LETA ONE TOGETHER
bo ekskluzivno na voljo v trgovinah Vonj narave na Nazorjevi ulici 6 v Ljubljani ter Gubčevi ulici 4 v Celju, na prodajni stojnici v ljubljanskem Cityparku in v spletni trgovini na www.yankeecandle.si.

Ostali izdelki YC so naprodaj še v trgovinah 1001 dar (Plava Laguna in Mercator center Šiška v Ljubljani, Europark v Mariboru), trgovinah Vitapur v Mariboru, Novem mestu ter Ljubljani (BTC), trgovinah Vitacare.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si