Dišavne harmonije, ki bodo odsevale vašo osebnost

L’OCCITANE predstavlja omamne vonje 86 Champs

 

86 CHAMPS Eaux de Parfum

 

L’OCCITANE že od svojega nastanka kreira dišavne kompozicije iz neskončnega števila provansalskih dišav, zdaj pa je napočil čas za nov mejnik – spoznajte inovativne in drzne dišavne harmonije 86 Champs, ki so bile ustvarjene, da odsevajo vašo osebnost.

 

Za to edinstveno kolekcijo parfumskih vodic se je L’OCCITANE združil s Pierrom Herméjem, pravim mojstrom okusov, ki ustvarja edinstvene gurmanske užitke. Oba mojstra sta navdih našla v brezmejnem bogastvu narave. Iz ljubezni do ustvarjalnosti so se rodile impresivne kombinacije dišavnih not.

 

L’OCCITANE in Pierre Hermé menita, da je namen dišav predvsem užitek. Trenutek, ko nanesete dišavo, je preprosto čaroben. Vdihnete jo. Dobro se počutite, veseli ste. In dokler dišava boža vašo kožo, traja tudi ta občutek. Ustvarjalca sta želela, da bi vsakdo našel svojo popolno dišavo, zato sta ustvarila kolekcijo šestih parfumskih vodic z zelo različnimi značaji. Vsaka parfumska vodica postopoma razkrije vso svojo veličino, medtem ko se dišava razvija na vaši koži. Skušnjavi, da bi poskusili vse, se je vredno vdati.

 

6 dišavnih harmonij za 6 različnih osebnosti – katera bo vaša?

 

This slideshow requires JavaScript.

Kolekcija dišav 86 Champs je na voljo ekskluzivno

v trgovini LOCCITANE na Mestnem trgu v Ljubljani

in v spletni trgovini www.loccitane.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si