Dišeče darilo za nove naročnice revije GRAZIA!

Naročite se na GRAZIO za vse leto za samo 29,90 € in prejmite čudovito darilo!

16807261_990580041042679_6297131647151765958_n

PRAV VSE NOVE NAROČNICE BOSTE NAMREČ PREJELE EAU DE PARFUM BETTY BARCLAY PURE PASTEL LEMON ALI PURE PASTEL MINT V VREDNOSTI 21,75 EUR!

Vaša najljubša revija bo odslej vsak mesec prispela naravnost v vaš nabiralnik, vašo zvestobo pa bomo nagradili omamno pomladno dišavno novostjo Betty Barclay, ki s svojim svežim cvetličnim vonjem pričara pomladne občutke blage lahkotnosti na vaši koži ali tkanini, na katero boste dišavo nanesli. 

bettybarclay_purepastelmint_edp_edt_20ml_flaconpure pastel mint: Dišava pure pastel mint je simpatična dišava s sadno-lesnimi akordi. Tako diši pomladna pastelna meta! Po iskrivo svežem novem začetku z živahno noto yuzu, črnega ribeza in arome rožnatega popra se v osrčju razpletajo cvetlične nianse dišeče kanange, ciklame ter čutnih arom čaja in vrtnic. Mehka postelja iz žametne sandalovine in belega mošusa dišavo dopolnjuje.

bettybarclay_purepastellemon_edp_edt_20ml_flaconpure pastel lemon: Dišava pure pastel lemon je nežen vonj iz svežih cvetnih akordov ter mehkih, kremastih arom. Tako diši sončna pastelno rumena! Živahna sadna zgornja nota iz mandarine, citronke in zelenega jabolka odpira dišavo in sije v svetlo rumenih odtenkih. Cvetoče srce iz listov vijolice, frezije in šmarnice se nežno poigrava s sijočimi akordi. Mehka osnova iz kremastega jantarja in sandalovine ter subtilnih not mošusa daje dišavi njen pudrast karakter.

Na revijo GRAZIA se lahko naročite preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ, ali pa tako, da nam svoje kontaktne podatke pošljete na elektronski naslov grazia@grazia.si!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si