dm Akademija ličenja obrvi z Majo Šušnjara

Nepozabna priložnost za vse, ki se zavedajo estetske pomembnosti lepo urejenih obrvi

 

Z urejenimi obrvmi je narejena polovica dnevnega ličenja, zato naj bo to prvi korak v naši rutini lepotičenja…

 

 

Pravilno oblikovane in poudarjene obrvi predstavljajo okvir obraza in lahko izredno spremenijo obrazne poteze in izraz posameznika. Z eno samo napačno potezo lahko naš obraz hitro spremenimo v žalostnega in utrujenega, ali pa v veselega in pomlajenega.

Lepotne uporabnice se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje. Med temi je kar nekaj izdelkov namenjenih tudi obrvem. In če ne izhajamo iz poklica vizažista, potem lahko hitro zaidemo v težave in urejene obrvi raje opustimo, saj se med poplavo vsega zares težko znajdemo.

 

Na pomoč vam bo priskočila Maja Šušnjara

Če stremite k popolnemu loku obrvi glede na vaše obrazne poteze, ali pa bi želeli biti v trendu z Instagram obrvmi se udeležite specializiranih delavnic dm Akademija ličenja obrvi. Trike in nasvete bo z vami delila vizažistka Maja Šušnjara, ki je del lepotnega sveta že 15 let in je v tem času svoje znanje o tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini. Na delavnici vam bo predstavila, zakaj so obrvi pomembne, pokazala vam bo tehnike oblikovanja, celo najenostavnejši način za učinek “liftinga”, ki vam v hipu odvzame nekaj let in pomladi vaš videz. Posvetila se vam bo tudi individualno in vam svetovala, s kakšno obliko obrvi boste zasijale, kot še nikoli.

 

Maja Šušnjara

 

Na delavnico dm Akademija ličenja obrvi se prijavite preko spletne prijave na www.dm-drogeriemarkt.si, nato pa v prodajalni dm v roku 3 dni vplačate prijavnino 40 EUR. V paketno ceno je vključeno:

 

– dvourna udeležba na delavnici, kjer se naučite ličenja,

– darilna kartica v vrednosti 20 EUR za nakup ličil v prodajalnah dm,

– bon za 100-kratne točke na active beauty kartico ob nakupu enega ličila po svoji izbiri,

– paket ličil.

 

Termine in lokacije si lahko ogledate na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si