dm Akademija ličenja obrvi z Majo Šušnjara

Nepozabna priložnost za vse, ki se zavedajo estetske pomembnosti lepo urejenih obrvi

 

Z urejenimi obrvmi je narejena polovica dnevnega ličenja, zato naj bo to prvi korak v naši rutini lepotičenja…

 

 

Pravilno oblikovane in poudarjene obrvi predstavljajo okvir obraza in lahko izredno spremenijo obrazne poteze in izraz posameznika. Z eno samo napačno potezo lahko naš obraz hitro spremenimo v žalostnega in utrujenega, ali pa v veselega in pomlajenega.

Lepotne uporabnice se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje. Med temi je kar nekaj izdelkov namenjenih tudi obrvem. In če ne izhajamo iz poklica vizažista, potem lahko hitro zaidemo v težave in urejene obrvi raje opustimo, saj se med poplavo vsega zares težko znajdemo.

 

Na pomoč vam bo priskočila Maja Šušnjara

Če stremite k popolnemu loku obrvi glede na vaše obrazne poteze, ali pa bi želeli biti v trendu z Instagram obrvmi se udeležite specializiranih delavnic dm Akademija ličenja obrvi. Trike in nasvete bo z vami delila vizažistka Maja Šušnjara, ki je del lepotnega sveta že 15 let in je v tem času svoje znanje o tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini. Na delavnici vam bo predstavila, zakaj so obrvi pomembne, pokazala vam bo tehnike oblikovanja, celo najenostavnejši način za učinek “liftinga”, ki vam v hipu odvzame nekaj let in pomladi vaš videz. Posvetila se vam bo tudi individualno in vam svetovala, s kakšno obliko obrvi boste zasijale, kot še nikoli.

 

Maja Šušnjara

 

Na delavnico dm Akademija ličenja obrvi se prijavite preko spletne prijave na www.dm-drogeriemarkt.si, nato pa v prodajalni dm v roku 3 dni vplačate prijavnino 40 EUR. V paketno ceno je vključeno:

 

– dvourna udeležba na delavnici, kjer se naučite ličenja,

– darilna kartica v vrednosti 20 EUR za nakup ličil v prodajalnah dm,

– bon za 100-kratne točke na active beauty kartico ob nakupu enega ličila po svoji izbiri,

– paket ličil.

 

Termine in lokacije si lahko ogledate na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri