dm Look z Lepo Afno Leo Filipovič

cover_lea

Lea Filipovič je prva izmed šestih slovenskih blogerk, ki sodeluje v pomladni kampanji drogerije dm, ki smo vam jo predstavili včeraj (TUKAJ). Lein dm Look z intenzivno oranžno šminko in zelenim svinčnikom pod očmi je ustvarjen z ličili znamke BeYu, imenuje pa se – logično – PARTY LOOK. Lea je temperamentna, energična, glasna punca, zaradi česar ji divji party makeup noro pristaja in povsem uteleša njeno naravo. Zase pravi, da je preprosto Lepa Afna. Afna, ki nas navdušuje s svojo energijo in ki na svojem vlogu Lepa Afna redno objavlja lepotne nasvete in trike za dekleta in ženske vseh generacij. Te jo preprosto obožujejo, za njih namreč redno pripravlja srečanja, kot so Čajanka z Lepo Afno in Afnasta zabava, kjer dekleta nauči ličenja, jih seznanja z lepotnimi novostmi in jih obsuje z ogromno uporabnimi nasveti.

clanek_lea

Lepa Afna v dm katalogu Lepotni pomladni vodnik nosi močno oranžno BeYu šminko, za katero zagotavlja, da bo pravi hit letošnje pomladi in poletja. Oranžne ustnice ob večerih kombinirajte z zelenim svinčnikom in maskaro, čez dan pa oranžni privoščite bolj umirjene zlato rjave tone.

beyu_sminka

Poleg oranžnega rdečila za ustnice so novosti v BeYu ponudbi, ki jih v dm Looku nosi tudi Lepa Afna, bronzer, ki poskrbi za naravno zagorel videz, kremni osvetljevalec BeYu Let it glow!, ki poskrbi, da koža v trenutku zasije na pravih mestih, in BeYu Stamp&blend z ogledalcem, ki omogoča hiter nanos rdečila in konture, ko ste na poti.

beyu_stamp&blend

Kako dm PARTY Look Lepa Afna izdela sama? Poglejte si spodnji video in uživajte v tutorialu:

Foto: Dean Duboković

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si