dm Look z lepotno blogerko Ajdo Sitar

cover_ajda

Ajda Sitar je blogerka, lepotna urednica, nekdanja Miss športa Slovenije in študentka prava, ki na svojem blogu Ajdas ustvarja vsebine, v katerih prepleta svojo ljubezen do mode in lepote, svoje bralce pa s seboj popelje tudi po svetu. Če bi jo želeli še bolje spoznati, kliknite TUKAJ.

Naj prvi pomladni žarki posijejo na popolno sijočo polt, ki je čez zimo postala bolj svetla in bleda. Kako dosežemo zdrav sijaj kože, nam je  z izdelki znamke L’Oreal predstavila Ajda, ki je prava zagovornica lepe in naravne polti.

clanek_ajda

Glow videz naravnost obožuje sonce, večni sijaj in brezhibno kožo. Brezhibno podlago boste ustvarili z Loreal Infallible tekočo podlago, osvetljevalcem in paleto rdečil za lica. S petimi odtenki rdečil v paleti boste z lahkoto dosegli videz naravno obarvanih lic, ki bodo vašemu obrazu dodali zdrav sijaj in globino obraza. Z najdebelejšim čopičem zmešajte več odtenkov in popolni podlagi dodajte piko na i. Na koncu ustnicam privoščite rdečilo Loreal Lip paint, ki zaradi žametne in tekoče strukture deluje naravno, ustnic pa ne izsuši.

Oglejte si Ajdin video za priljubljen GLOW LOOK:

Foto: Dean Duboković

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si