dm Look z Maqnifique blogerko Teso Jurjaševič

cover_tesa

Tesa Jurjaševič je uspešna blogerka, modna urednica in modna navdušenka, ki na svojem blogu Magnifique dnevno deli vsebine o svojem osebnem stilu, lepoti, potovanjih in predvsem o stvareh, ki jo navdihujejo. Blog je njen spletni prostor, na katerem ustvarja in piše vse, kar je »magnifique«. Spoznajte jo TUKAJ.

clanek_tesaNjen dm Look je ustvarjen z izdelki znamke Deborah Milano. Ker Tesa prisega na glamur na vsakem koraku, je takšen tudi njen look – GLAM Look. Navdušila se je nad tekočim rdečilom Fluid Velvet mat, ki ga povezujejo le superlativi – lahkotna tekstur, kremasta struktura, visoka pigmentacija a in odlična prekrivnost. Pravi, da sicer po temnejših odtenkih šminke le redko poseže, a jo je ta mat temno vijoličen odtenek prepričal v trenutku. Sicer pa njen look sestavlja še nekaj ključnih izdelkov. S črnim Deborah ultra liner tekočim črtalom za veke boste z lahkoto ustvarili popolno črto nad očesom.

V svoj make up look združite lepoto, glamur in modo. “It look” te pomladi sta gotovo močna in opazna šminka in z eyelinerjem poudarjene oči. Make up vam bo vzel največ 5 min, vaš obraz pa bo ves dan glamurozen. Eden najbolj priljubljenih videzov med ženskami je prava rešitev za tiste z razgibanim in polnim urnikom. Kako GLAM Look ustvari Tesa, preveri v videu:

Foto: Dean Duboković

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si