dm Look z “Viva La vida” blogerko Katjo Grudnik

clanek_katja

Katja Grudnik svoj blog Viva la vida ustvarja že pet let. Kot ljubiteljica latinske in arabske kulture je zagovornica vsega drugačnega, ljubezni do samega sebe, poguma in … da preprosti si, kar si. Njen blog je raznolik, največkrat se dotika lepote in lepotnih novosti, občasno objavi kak zanimiv stajling, s svojimi sledilci pa deli tudi duhovne vsebine in utrinke s potovanj, izletov in potepanj. Bolj podrobno jo boste spoznali, če kliknete TUKAJ.

Katjin dm Look v celoti sestavljajo izdelki znamke Maybelline New York. Njen FASHION dm Look uokvirja živo rdeča šminka Color Sensational, za pomembna detajla njenega looka pa poskrbita tudi ikonična maskara Push-up Drama in strobing sijaj nad lički, ki ga je simpatična blogerka dosegla z osvetljevalcem v stiku Master Strobing Stick. To so trije izdelki, s katerimi Katja v trenutku ustvari svoj popoln vsakodnevni videz. Morda ste presenečeni, ker je med njimi tudi močna rdeča šminka, a Katja pravi, da jo tako obožuje in da je tako posebna, da je preprosto ne bi smeli uporabljati le za posebne in večerne priložnosti, pač pa bi si jo morali privoščiti vsak dan.

Naj tako kot pri Katji, modna pista postane vaše življenje. Vaš vsak dan pa modni šov. Hitro in enostavno si lahko na obrazu pričarate videz, ki ga manekenke obožujejo. Videz… naravnost iz modne piste. Vse, kar potrebujete, je malo spretnosti in samozavest, ki bo sijala iz vas. Gotovo vas zdaj že zelo zanima, katere izdelke vse je Katja uporabila v svojem FASHION dm Looku. Poglejte si njen simpatičen video makeup tutorial:

Foto: Dean Dubokovič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si